Trænger din skorsten eller brændeovn til en effektiv rensning, eller har du blot brug for et godt råd om fornuftig fyring, kan Jyderupfejeren hjælpe.

Jyderupfejeren dækker Jyderupdistriktet, som består af de gamle kommuner Bjergsted (nu Kalundborg kommune), Svinninge og Tornved (nu Holbæk kommune).

Indehaver Jimmie Larsen gik i lære som skorstensfejer i 1988 i Nykøbing Sj hos Robert Madsen, og blev udlært i april 1992. Han overtog Jyderupdistriktet i 2013.

Jyderupfejeren renser alle typer kedler, herunder bl.a. pilleovne, brændeovne, halmfyr, stokerfyr og pillefyr. Medarbejderne monterer desuden tagtrin, renselemme, allikeriste, samt udtagning af allikereder, og tilbyder renovering af brændeovne, såsom isætning af nye ildfaste sten og røgvendeplader. Når man får bygget en skorsten, er det ydermere vigtigt at få den foret. Jyderupfejeren monterer mange forskellige slags foringer.

Opvarmning af boligen og energioptimering af samme er et område i rivende udvikling. Hos Jyderupfejeren får du god rådgivning om gældende regler samt hvilke ændringer der kan gavne din brændseløkonomi. Rådgivningen er uvildig, idet virksomheden ikke sælger brændeovne, skorstene, brændsel mv., men udelukkende udfører vedligeholdelse og optimering af samme.

Jyderupfejeren kommer af sig selv, idet du bliver tilsagt med en seddel i postkassen eller på mail/sms, såfremt de har registreret din mail eller dit telefonnummer. Men de vil altid gerne aftale en tid, der passer dig som kunde, således at de kan få en dialog omkring jeres skorstens- og varmeløsning.

Kontakt Jyderupfejeren:

Jyderupfejeren
v/ Skorstensfejer Jimmie Larsen
Degnehuse 5
4450 Jyderup
Mobil 29 46 66 44