Når en kær ven eller et elsket familiemedlem falder bort, er det en hjælp i nøden, at man trygt kan overlade koordinering af afskeden til professionelle i nærområdet. Bindesbøll Begravelse er med hele seks lokale afdelinger stærkt repræsenteret i både Holbæk og Odsherred. Udover afdelingen på Kalundborgvej i Holbæk, finder du Bindesbøll Begravelse i Nykøbing Sj., Tølløse, Højby, Asnæs og Fårevejle.

Indehaver Lars Bindesbøll Jakobsen kan med stolthed fortælle, at begravelsesforretningen skriver sin historie tilbage til 1894. Som en af de første bedemandsforretninger i vores område, lægger Bindesbøll stor vægt på bevarelsen af et godt omdømme ved hjælp af god service og gennemsigtige priser. Alle deres bedemænd er uddannet eksamineret bedemand, og deltager løbende på relevante kurser, og sætter en ære i at yde dig den bedste service og faglige viden.

Bedemændene i Holbæk mødes med dig, hvor det passer dig bedst, og hvor du føler dig tryggest. De udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik i hele forløbet.

Kontakt

Bindesbøll Begravelse 
Kalundborgvej 12
4300 Holbæk
59 43 02 07
info@bindesboll.dk

Følg Bindesbøll Begravelse på Facebook 

Foto: ABW