Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena atter hæver niveauet for cirkusartisteri i Danmark og præsenterer supercirkus i en liga, der aldrig før er set i Danmark.

Sammen med Bubber og Julie vil I opleve prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

Oplev den verdensberømte jonglør Michael Ferreri, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften – selv når lyset går ud. Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferreri, som er en af de hurtigste til at gå på line.

Højt oppe i teltets kuppel vil du kunne se linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og balancerer på hinandens skuldre som en 7-mands pyramide – på den højt udspændte line. Den balancerende trup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul. Der er ikke plads til fejltrin.

Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bær hinanden med tænderne, se smuk akrobatik og nyd Julie Berthelsens skønne sangstemme.

I 2023 får vi også besøg af Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco, og ikke mindst den nervepirrende knivkaster og den imponerende tryllekunstner, der har fantasifulde tricks i ærmet. Der bliver masser at tale om bagefter!

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2023.

Cirkus Arena kommer rundt på hele Sjælland og øerne, og de kommer til Holbæk den 19. juli. Du kan se turplanen og bestille billetter her:

https://www.arena.dk/turne/sjaelland-og-oerne

Pressefoto