På Sjællands Teater (tidl. Holbæk Teater) mærker man publikums store lyst til igen at kunne more sig i Holbæk Museumsgård – i år i selskab med Zorro og Den Forbudte Sombrero.
Billetsalget til årets sommerteater buldrer afsted. Der er fortsat billetter at få, men flere forestillinger meldes allerede udsolgt eller næsten udsolgt.

Forestillingen har premiere d. 6. august og spiller frem til 5. september.

Holbæk Teaters sommerforestilling er for mange blevet en glad tradition, og for 7. gang inviteres der på gak, grin og løjer i Holbæks Museumsgård. Denne gang bliver det en tur under varmere
himmelstrøg. Flemming Jensen har taget Johnston McCulleys klassiker om Zorro fra 1919 under satirisk behandling og givet den gamle kending det karakteristiske krøllede præg, der er blevet
synonym med sommerteatret i museumsgården.

Selvom Holbæk Teater nu går under navnet Sjællands Teater, er der ikke ændret på formatet i den yndede sommerforestilling.

”Det er vigtigt for os at holde fast i de gode traditioner; vi mennesker kan lide at glæde os over det kendte. Forestillingen i år har fuld fart over feltet, og jeg mærker virkelig, at de sjove karakterer, vi har med på holdet i år, kommer helt ud over scenekanten”, fortæller kunstnerisk leder Brian Kristensen, som også medvirker i årets sommerteater.

Zorro og Den Furbudte Sombrero er fyldt med høje piskesmæld og hurtige heste. Den sortklæde helt, Zorro, kæmper for retfærdighed og lighed mellem de rige hacienda-ejere og de fattige
brændehyttebønder. Det bliver en rejse fyldt med hemmelige missioner, kærlighed og æsler.

Medvirkende i Zorro og Den Forbudte Sombrero er:
Sofie Stougaard, Jacob Weble, Christian Damsgaard og Brian Kristensen – samt 3. årgang fra Holbæk Drama Collage og de fire faste medlemmer af folkekoret.

Kapelmester Lars Fjeldmose har for femte år i træk arrangeret musikken, mens scenograf Kirsten Brink får scenografi og kostumer til at stråle.
I instruktørstolen sidder for tredje år i træk Joy Maria Frederiksen, som også er kendt for sine succesfulde revyer i blandt andet Nykøbing Falster, Tivoli og Odense Sommerrevy, som hun også
instruerer i år.

Læs mere om forestillingen på www.sjællandsteater.dk

På billedet ses fra venstre: Jacob Weble, Sofie Stougaard, Brian Kristensen, Christian Damsgaard. Foto: Mie Neel (pressefoto)