Sjællands Teater præsenterer:
7 MED ET SLAG
– frit efter eventyret om den tapre skrædder

I uge 41 og 42 får Sjællands Teater besøg af Nørregaards Teater med forestillingen 7 MED ET SLAG, der skal spille på Teatret Fair Play. Forestillingen er en moderne klassiker, og det er 3. gang, den kommer på besøg. Dog er det første gang, at forestillingen skal spille over flere dage – og både for familier, børnehaver og skoler.

Forestillingen 7 MED ET SLAG er en gendigtning af Brødrene Grimms eventyr ”Den tapre skrædder”. Det er en historie om, hvor langt vi kan nå, når vi har selvtilliden i orden – fortalt med masser af humor og underfundige indslag.

Skrædderen sidder på sit værksted, som er fyldt med opgaver og historier. Men med ét angribes skrædderens marmelademad af en hel flok fluer. Med et velplaceret klask lykkes det skrædderen at slå hele syv fluer med ét slag. Det er da noget af en præstation! Det skal hele byen da … nej, det skal hele verden have at vide!
Og så drog han ud i verden for at vinde prinsessen og det halve kongerige.
En forestilling om hvad selvtillid og optimisme kan føre til og om at bryde den sociale arv ved hjælp af energi, drivkraft og en stor portion fantasi.

Forestillingen er beregnet for alle fra 4 år og op og varer ca. 40 min.

Nørregaards Teater er blevet en fast gæst hos Sjællands Teater, og de har tidligere gæstet Holbæk med følgende forestillinger:
DEN SULTNE LARVE ALDRIGMÆT
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
MED PLASTER PÅ KNÆET
KAMELEN KOM TIL SIDST
ALTING ER MIT
DET ER SLET IKKE SOM MAN TROR

Nørregaards Teater er lille storbyteater i Odense Kommune. Teatret er, målt i antal opførelser og produktioner, et af landets største børne- og ungdomsteatre med mere end 400 stationære opførelser i Odense og ofte over 100 turnéopførelser hver sæson.
Teatret opfører børne- og ungdomsteater i alle genrer, således at publikum kan opleve danseteater, musikteater, klassisk teater, objektteater m.m.

køb billetter og læs mere på www.sjællandsteater.dk.

Fakta om forestillingen

7 MED ET SLAG, gæstespil af Nørregaards Teater

Spiller på Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk

Onsdag 12. okt. kl. 9.30 + 11.30
Torsdag 13. okt. kl. 9.30 + 11.30
Lørdag 15. okt. kl. 11.00
Tirsdag 18. okt. kl. 9.30 + 11.30

Forestillingen varer ca. 40 minutter og er for alle fra 4 år og op.

Medvirkende: Heine Ankerdal. Instruktør, scenograf og komponist: Claus Helbo. Dramatisering: Claus Helbo og Heine Ankerdal

Pressefoto