Endelig vender julehyggen tilbage til Teatret Fair Play, når Hr. Larsen byder indenfor efter to års corona-pause til:
DEN STORE JULEMIDDAG 6

Torsdag d. 1. december er der premiere på DEN STORE JULEMIDDAG 6, efter at forestillingen har været aflyst to år i træk pga. corona.
Sjællands Teater byder indenfor til en musikalsk totaloplevelse for børn og barnlige sjæle, når Hr. Larsen traditionen tro inviterer publikum indenfor i Restaurant Fair Play de Luxe.

Så er juletiden snart over os, og butleren Hr. Larsen kan igen invitere indenfor i Restaurant Fair Play de Luxe til en stor julemiddag – særligt tilrettelagt for børn.
Som sædvanlig er der ikke sparet på noget, og Hr. Larsen gør sig ekstra umage for at skabe en fin og eksklusiv middag, med masser af underholdning.
Sammen med nisserne kan børn og barnlige sjæle glæde sig til masser af velkendt julehygge – og helt sikkert også en overraskelse. For traditionen tro går ingenting som forventet! Nisserne har selvfølgelig planlagt drillerier og overraskelser for Hr. Larsen og hans gæster.
En ting er dog sikkert – det bliver en musikalsk totaloplevelse for både familier, børnehaver og skoler, der afsluttes med risengrød til alle!

Alle på Sjællands Teater glæder sig til, sammen med publikum, at komme i ægte julestemning med magisk sjov og trylleri, julehygge og sange til årets hyggeligste juleforestilling.

Læs mere og find billetter på www.sjællandsteater.dk

Fakta om forestillingen:

DEN STORE JULEMIDDAG 6
Produceret af Sjællands Teater i efteråret 2022

Alder: Fra 3 år og op

Varighed: 1 time inkl. risengrød

Spilleperiode og sted:
1. – 20. december 2022 på Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk

Priser: 65-135 kr.

Børnehaver og skoler kan købe billetter for kun 40 kr. pr. stk. – ring på tlf. 59 59 59 88

Medvirkende: Robert Parr, Mikkel Hansen, Nina Marie Birk, Jan Overgaard m.fl.
Manuskript og Instruktion: Robert Parr
Scenografi: Tanja Bovin

 

Plakat: Asako Kido Parr