Gigtforeningens lokalgruppe i Holbæk tilbyder den 24. september et forkælelsesarrangement, hvor deltagerne laver sund mad og spiser sammen. Diætist Helle Christensen underviser i principperne efter sundhedsguruen Martin Kreutzer – kendt for Antiinflammatorisk kost.

Tilmelding via https://bit.ly/nemtilmeld

Alle borgere i Vestsjællandskreds er velkomne. Stedet er St. Merløse aktivitetscenter fra kl. 11.00 – 14.00

Pris 100 kr for medlemmer af Gigtforeningen og ikke medlemmer 125 kr. Der er inkluderet spisning i arrangementet.

Helle Christensen er praktiserende klinisk diætist med egen konsultation i Kalundborg – 4. generation af iværksætter / selvstændig.

“Jeg har lang erfaring som diætist – og har haft succes med at hjælpe mine klienter til at få en sundere livsstil og til opnåelse af deres sundhedsmål. Også borgere med psykiatriske diagnoser. Klientens egne erfaringer og ønsker bliver brugt som udgangspunkt ved udarbejdelsen af kostplan eller til en liste fokuspunkter – enkelt, inspirerende og lige til at gå til,” fortæller Helle Christensen, der er konsulent på institutioner for multihandicappede og psykisk handicappede, hvor hun både er inspirator på institutionens kostpolitik og del af behandler teamet i forhold til beboernes ernæring. Hun rådgiver også virksomheder og privatkunder om sund kost. 

“Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små ændringer kan blive sundere og gladere. “Den rette mad i den rette mund” – professionel diætbehandling, inkl. vurdering af behov for vitamin og mineral tilskud samt øvrige tilskud, “siger Helle.

Gigtforeningens Vestsjællandskreds dækker  kommunerne: Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Slagelse og Sorø.

Pressefoto
Pressefoto