Artiklen er sponseret

Er du på udkig efter en prisvenlig tandtekniker i Holbæk, men uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så bør du se nærmere på Tandprotesehuset. Her kan du få lavet alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser.

Du kan ofte spare helt op til 25 % på din tandprotese, sammenlignet med andre tandteknikere i ikke bare Holbæk, men hele Danmark. Besøg klinikken i Holbæk her.

Hvad er en tandskade?

Der findes mange forskellige former for tandskader. Nogle gange skyldes de almindeligt slid, mens der andre gange er tale om påvirkning ude fra, som fx slag eller syreskader. Særligt syreskader er et hyppigt og stigende problem. Syreskader opstår når tænderne jævnligt udsættes for syreholdige drikke som fx sodavand. Syreholdige drikke eller madvarer medfører, at kalken i tænderne langsomt bliver ætset, hvilket kan føre til skader på tænderne. Hos nogen er skaderne så alvorlige, at de skal have helt nye tænder.

Få smilet tilbage med nye tænder

Alle mennesker fortjener at kunne smile, uden at skulle tænke på deres tænder. Tænder slides og ældes naturligt med alderen. Men tænder kan også blive påvirket af udefrakommende faktorer, som gør, at de nedslides hurtigere end normalt. Er du så uheldig, at dine tænder er blevet meget nedslidte, er der heldigvis hjælp at få. Ødelagte eller slidte tænder er nemlig ikke noget, du behøver leve med – særligt ikke hvis det hæmmer dit selvværd og din lyst til at smile.

Alle behandlingen inden for tandproteser

Hos Tandprotesehuset i Holbæk tilbydes en lang række forskellige behandlinger inden for tandproteser. Du kan bl.a. få lavet gebis, helproteser, delproteser, tryklåsproteser og behandlinger for knækket tandprotese og syreskader samt naturligvis regelmæssige eftersyn. Alle behandlinger tilbydes til særdeles konkurrencedygtige priser – uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af behandlingen. Der anvendes kun de bedste materialer og alle behandlinger udføres af specialiserede og kompetente fagfolk.

Få sat tandlægebesøget i system

Problemer med tænderne kan snige sig op på dig. Du har måske nogle små problemer nu, som med tiden kan udvikle sig til større tandproblemer, syreskader, som tidligere er nævnt, kan være ét sådant problem, hvor du måske ikke selv ligger mærke til det, men skaderne langsomt bygger sig op.

Derfor kan det være en god idé at få sat et fast tandlægebesøg i kalenderen, for det meste vil din tandlæge automatisk indkalde dig igen, hvis du beder om det, og du kan således få en årlig rutine som sørger for, at du husker at få kigget på dine tænder. Det kan også være at din tandlæge vurderer, at du har brug for hyppigere eller færre besøg.

På den måde er du sikker på regelmæssigt at få tjekket op på, hvordan dine tænder har det, og om der er noget ved dine tandbørstevaner du skal ændre. Det kan også være, at du får at vide, at du skal holde igen med sodavand og andre syrlige drikke eller bare huske at drikke mere vand for at få en bedre mundhygiejne.

 

Det er en god idé at få sat et fast tandlægebesøg i kalenderen. Foto: ABW