Ekstra forestilling tirsdag den 25. august 2020 kl. 19
Årets sommerforestilling: De Fedtede Fætre på Kærgården

Billetterne til årets sommerforestilling bliver revet væk – derfor åbner Holbæk Teater op for en ekstra forestilling tirsdag den 25. august kl. 19.

Man kan tilkøbe Tapas-box med sin billet og nyde maden inden forestillingen. Kolde og varme drikkevarer, sødt og salt kan købes i den skønne bar, som traditionen tro, har et navn efter en scene i forestillingen. I år er navnet helt naturligt faldet på Butterup Baren!

I den lille by Butterup møde vi helten Ib Rosin, der må gå så grueligt meget igennem for at få sin udkårne og smør på brødet. En skæv og sjov sommerkomedie med skurke og landbetjente, romantik og kærlighed, sagførersønner og landsbypiger i farverige sommerkjoler og selvfølgelig et postbud. Der bliver med smurt tykt på undervejs, og det er svært IKKE at komme til at klaske sig på lårene af grin.

Kapelmester Lars Fjeldmose har arrangeret de kendte sange, Kirsten Brink har skabt scenografi og kostumer og hele fornøjelsen bliver, for andet år i træk, instrueret af Joy-Maria Frederiksen. Medvirkende i årets sommerforestilling er Elisabeth von Rosen, Michael Hasselflug, Christian Damsgaard, Brian Kristensen og 3. årgang fra Holbæk Drama College.

Forestillingen spiller i Holbæk Museums hyggelige museumsgård frem til 6. september.

Billetter bestilles på: https://het.dk/program/de-fedtede-faetre-paa-kaergaarden/

Holbæk Teater spiller “De fedtede fætre fra Kærgården” i museumsgården. Foto: Mie Neel