Hos en af Danmarks største webshops, Kids-world har man oplevet en markant stigning i salget skolestarts artikler. Især skoletasker har været populære i år – også sammenlignet 2019 tallene.

I de forgangne 3 måneder har vi set en tydelig stigning i salget af produkter til skolestart. Vi kan tydelig se, at Familien Danmark har forberedt sig til årets skolestart, som har været en længe ventet begivenhed, sidste års oplevelser taget i betragtning. Der er ingen tvivl om, at behovet for skoletasker, penalhus, madkasser og andet skoleudstyr har været væsentligt højere i år, end det var sidste år.

Især salget af skoletasker er steget markant. Faktisk er salget af skoletasker steget hele 2255 procent, sammenlignet med salget af skoletasker i 2019.

Fortsætter tendensen?
Det tror vi på den gør. Der har været en øget interesse for denne type produkter i flere år efterhånden og vi ser ingen tegn på, at interessen falder igen. Generelt er flere og flere danskere begyndt at handle online, hvilket har medført at salget af produkter, som hidtil er handlet i fysiske butikker, er steget markant i onlinehandelen. Denne tendens ser vi også hos Kids-world, vi har udvidet med endnu flere af denne type produkter de seneste år og har gjort det nemmere for vores kunderne, at handle disse produkter online. Vi tilbyder bl.a. gratis hjemmelevering i Danmark og 30 dages returret. For at gøre det så nemt og attraktivt som muligt at handle hos os. Det betyder samtidig, at vi giver alle kunder mulighed for og tid til at se og prøve deres køb hjemme, uden at være tvunget til at beholde dem.

Vækst i flere varegrupper
De danske medier skriver oftere og oftere om virksomheder, der oplever vækst i salget af specifikke varegrupper, og hos Kids-world har vi også oplevet, at besøgstallet stiger. Flere og flere kigger forbi webshoppen for at se de nyeste kollektioner af eksempelvis gummistøvler og regntøj. Tendensen er den samme, uanset hvilken varegrupper der kigges på, hvilket tydelig viser os, at danskernes forbrugsmønster ændre sig i takt med, at vi får flere penge mellem hænderne.

Især salget af skoletasker er steget markant. Faktisk er salget af skoletasker steget hele 2255 procent, sammenlignet med salget af skoletasker i 2019. Foto: ABW