Spænd cykelhjelmen og sus afsted på cyklen, når Danmarks sjoveste og største cykelløb for børn, Kids Tour, kommer til Holbæk søndag den 22. maj.

Der skal trædes i pedalerne, når Danmarks sjoveste og største cykelløb for børn, Kids Tour, kommer til Filmtorvet i Holbæk. Holbæk Kommune har nemlig valgt at bakke op om cykelløbet og blive værtsby for cykelbegivenheden. Kids Tour lægger vejen forbi Holbæk søndag den 22. maj, hvor der inviteres til en dag fyldt med cykelsjov og aktiviteter for hele familien.

Fokus på trafiksikkerhed og sunde værdier

Kids Tour er et cykelløb for børn i alderen 3-10 år og afholdes som en landsdækkende begivenhed, hvor en række byer skiftes til at være værtsby for løbet. Hovedtemaerne er glæde og trafiksikkerhed, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter på pladsen. På stævnepladsen vil børnene bl.a. have mulighed for at træne trafikkens regler i Trafiklegepladsen og lære førstehjælp i Børnenes Førstehjælpsskole.

”Med Kids Tour kommer børnene ud og oplever glæden ved at motionere og være aktive sammen. Vi er så spændte på at komme ud til en masse kommuner i Danmark endnu en gang, og så er det jo ekstra sjovt at komme ud på cyklen i år, nu hvor Tour De France lægger vejen forbi Danmark,” siger Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Kids Tour arrangeres i samarbejde med Momentcph og Børneulykkesfonden. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden for bl.a. at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

Info om Kids Tour

Kids Tour kommer til Holbæk søndag d. 22. maj.
Alle tilmeldte børn får et startnummer, en goodiebag og et diplom, når målstregen er krydset.
Stævnepladsen har åbent fra kl. 10.00 til 15.00.
Der vil før, under og efter løbet været forskellig underholdning og aktiviteter for børn i start- og målområdet.
Prisen pr. barn er 75 kroner.

Læs mere her

Foto: ABW