I Jyllands-Posten 27. juli 2017 var der et stort interview med Holbæks Danboligmægler Henrik Larsen. Jyllands-Posten kalder Henrik Larsen for “Holbæks ukronede mæglerkonge” og “en af landets bedste ejendomsmæglere”. Med 125 solgte villaer det seneste år sidder han ifølge Boligsiden.dk på næsten 50 pct. af villamarkedet i Holbæk – væsentligt mere end nr. to og tre på listen, som er Home og Nybolig med hhv. 20 og 16 pct.

Foto: danbolig.dk

Henrik Larsen forklarer successen sådan her: »Vi går ikke efter at være billigst, men efter at være bedst«. Og statistikken er med ham, for butikken i Holbæk har de laveste afslag i prisen og korteste liggetider sammenlignet med de andre store ejendomsmæglerkæder som Home, Nybolig og EDC.

Successen skyldes ifølge Henrik Larsen også, at han har de bedste medarbejdere.

»Grunden til, at butikken her er så stor, er, at vi har samtlige 18 ansatte samlet på ét sted. Ved at være samlet her lærer vi af hinanden og bliver hele tiden dygtigere.» Medarbejderne bliver også belønnet med rejser til udlandet på studieture.»

Danboligmægleren er selv født og opvokset i lokalområdet, og det er ifølge Henrik Larsen vigtigt, hvis man gerne vil være en god mægler. »Mine medarbejdere kender det område, som de sælger boliger i. De bor her selv”, siger Henrik Larsen til Jyllands-Posten.

Henrik Larsen har drevet Danbolig-butikken på hovedgaden i Holbæk i næsten 30 år.