KICKSTART DIT 2020 – Forkæl dig selv

Livsstil, sundhed og selvkærlighed Audrey Castañeda har samlet de bedste indenfor deres felt – så du kan få den bedste start på det nye år.

Du kan godt begynde at glæde dig til en aften i selvkærlighedens tegn, hvor du får inspirerende og livsstilsændrende noter med hjem.

AFTENENS GÆSTER:

Suzy Wengel
Founder af den verdenskendte livsstil Sense. Sense blev kåret af TV2 til Danmarks bedste kur. Men det er ikke en kur – det er en livsstil. Uanset om du bare vil leve lidt sundere, tabe dig eller spise balanceret er Sense, ifølge Audrey selv, verdens bedste livsstil.

Mette Skjærbæk
2019 sluttede med at Mette Skjærbæk – founder af den organiske skin care line Karmameju – fik Børsens Gazelle pris. Udover at være founder af Karmameju er Mette også livsstilsguru og entreprenør. Kvinder er hendes speciale, og som tidligere international topmodel er hendes budskab klart. Kvinder skal være alt det de kan være, og de skal føle sig lækre under de bedste betingelser.

Mie Moltke
Du kender sikkert Mie fra Vild Med Dans. Men Mie kan så meget mere. Mie er stifter af livsstilen FLOW. Efter et hård konkurrenceliv, opdagede Mie hvor meget kropshad, hun havde til sig selv. Hun brugte derfor mange år på at uddanne sig indenfor kvinders tankegang og krop. Det kom der FLOW ud af. Audrey selv er kæmpe fan af Mies teknikker og tanker omkring selvkærlighed og kærligheden til kroppen, som kun vil dig det bedste.

Vi byder velkommen til Champagnesalon den 10.01.20 kl. 20.
Med i billetten er et glas bobler – derefter kan man købe, lige hvad man ønsker i baren.
Husk Champagnesalonen er kun for kvinder.

Billetter bestilles på holbækteater.dk