Ny Polstring
V / Anja Gundersen
Landevejen 83
4532 Gislinge
42524532
mail@ny-polstring.dk

Følg Ny Polstring på Instagram 

Når noget er for godt til at smide ud

Ti minutters kørsel vest for Holbæk, i Ny Hagested, finder du Ny Polstring. Her tilbydes ompolstring af stole, sofaer, løse hynder og madrasser. Alle møbler, der har polstring og betræk, kan få et helt nyt liv hos Ny Polstring.

I det hyggelige værksted møder du Anja Gundersen, der blev uddannet møbelpolstrer i 2012. Her modtog hun en bronzemedalje for sit svendestykke, overrakt af Dronning Margrethe. Dén anerkendelse siger noget om kvaliteten af det gode håndværk, som du får, hvis du vælger at få et møbel ompolstret hos Ny Polstring.

Har du et gammelt møbel, hvis originale skønhed er svær at se for tidens slid, så læg vejen fordi Ny Polstring. I stedet for at smide guld på gaden, kan du give din yndlingslænestol mange flere gode år.

Alsidighed og passion

Ny Polstring bruges af både private, virksomheder og institutioner. Ingen opgave er for stor, for lille eller for skæv. Måske vil du gerne ramme møblets oprindelige farve og kvalitet, men det kan også være du har brug for et helt anderledes udtryk til dit møbel. Måske har du arvet en stol med et flot design eller en god siddekomfort, men med et betræk du synes er grimt. Uanset hvilket udtryk du søger, får du hos Ny Polstring hjælp til den helt rigtige løsning.

Er du indretningsarkitekt eller designer og har brug for sparring indenfor kreative løsninger, er du også altid velkommen til at lægge vejen forbi værkstedet. Her tænkes innovativt, og Anja har ekspertise indenfor møbler, materialer, polstring og nye måder at løse tingene på. Anja udarbejder også prototyper til nye møbler.

Kvalitetshåndværk i øjenhøjde

Hos Ny Polstring restaureres alle møbler med respekt for det enkelte møbels historie. Det er meget vigtigt for Anja Gundersen at være tro mod sit håndværk og at restaurere møblerne så originalt som muligt. Om det er gamle, traditionelle møbler eller de nyere, store designklassikere, restaureres de med samme høje niveau af håndværksmæssig kvalitet.

Som en af kunderne skriver: ”Anja er superdygtig til sit håndværk og kreativ. Kan kun anbefale at bruge Ny Polstring”. Ny Polstring får 5 ud af 5 stjerner på anmeldelser på Google, bl.a. begrundet i stedets professionalisme.

Du er altid velkommen til en snak i værkstedet hos Ny Polstring. Tænk hvis du slet ikke har brug for en ny sofa, men bare en ompolstring af den gamle. Der er noget smukt over møbler med historie, og ofte har de stor affektionsværdi. Hvorfor købe nyt, hvis det gamle kan få sin siddekomfort tilbage og gøres smukkere?

Med en ompolstring af et møbel kan dets skønhed genskabes eller et helt nyt udtryk kan skabes, så møblet får et unikt udtryk, der passer i lige nøjagtigt dit hjem.

sølvpartner