Lejauto.nu ApS
v/ Lars Juul Davidsen
Bødkervej 14
4300 Holbæk
20 20 70 41
info@lejauto.nu

Følg Lejauto.nu på Facebook

Når du har brug for varebil
Det er aldrig til at vide, hvornår man som privatperson eller som erhvervsdrivende får brug for et køretøj til transport af varer eller udstyr, en minibus, når der er flere personer, der skal afsted sammen eller en eller flere større eller mindre maskiner, når et job skal udføres her og nu.

Når du kører mod Holbæk fra motorvejen, har du måske lagt mærke til en vognpark bag bevoksningen til højre. Her finder du et udlejningsfirma, som netop udlejer de biler og det kørende materiel, som du kan komme til at stå og mangle. Her ligger nemlig Lejauto.nu, som næsten sikkert har det, du kan komme til at få brug for. Og hvor servicen er helt i top1

Det er en anelse kringlet at komme hen til virksomheden for at se på alle herlighederne og snakke sig til rette med fagfolkene dér. Bødkervej 14 er adressen, og for at finde den (hvis du ikke er stedkendt vel at mærke), drejer du af den første vej i den næste rundkørsel ad Skagerakvej. Et stykke nede ad vejen drejer du til højre ad Rørvangsvej og derefter til højre igen ad Bødkervej. Og så er du næsten ved målet, for Lejauto.nu ligger helt nede i bunden af denne vej.

Og så er det bare at gå ind på kontoret for at få fat på en af de friske folk, som med glæde vil vise dig rundt og ikke mindst få en god snak med dig om dine behov for kørsel.

Udvalget er stort hos Lejauto.dk
Selvom Lejauto.nu beskriver sig selv som et mindre udlejningsfirma, er det er ganske simpelt imponerende, hvad du som kunde har mulighed for at leje her. For at nævne en lille del af udvalget, læs med her:

Varevogne. Stort udvalg til absolut fornuftige priser. Der er både store, mindre og små varevogne. Du får den helt personlige og professionelle vejledning og service, så du er sikker på at få dit behov for transport dækket. Og når I er blevet enige og aftalen er underskrevet, så ved du præcis hvad du kommer til at betale – og der kommer ikke yderligere omkostninger hos Lejauto.nu

Minibusser. Hvis I er en stor familie eller vennekredsen skal på tur sammen, er en minibus måske lige sagen at leje på dagsbasis eller for flere dage. Du har plads til 8 passagerer i minibussen. Lejer du en af Ford Transit minibusserne får du et driftssikkert køretøj med god plads. Minibusserne kan også udstyres, så du kan tage af sted på tur med passagerer i kørestol. En fast pris kommer let på plads – og så godt med fri kilometer.

Maskinudlejning. Her er der et næsten endeløst udvalg både til ”gør-det-selv-formål” og til de helt store projekter til erhverv eller privat. På Lejauto.nu under maskinudlejning er der et rent Eldorado af maskiner at vælge imellem, som du kan sammensætte, så de passer til dit formål:

Minigravere i forskellige størrelser, motorbøre, saxlifte, trailer lifte, bomlifte, glaslifte, billifte, gaffeltrucks, teleskop læssere, pladevibratorer, havetraktorer og trailere. Blot for at nævne nogle stykker

Generelt skal det nævnes, at både hjemmesiden og Lejautos Facebookside er et besøg værd, både når du skal have inspiration til at komme i gang med en opgave og skal have fundet det helt rigtige udstyr at bruge, eller hvis du vil se, hvordan andre kunder ser på at handle med Lejauto.nu i Holbæk.

Toilet- og badvogne
Som et supplement kan man hos Lejauto.nu også leje mobile, praktiske og rummelige toilet- og badvogne. Om du på din byggeplads, i forbindelse med renoveringen af dit hus eller andet har brug for de faciliteter, som de mobile toilet- og badvogne har, eller der skal være fest med glade gæster, kan vognene her løse udfordringerne. Igen til priser, der er til at leve med.

Når firmaets ejer, Lars Juul Davidsen, beskriver sin virksomhed som ”et mindre udlejningsselskab”, skal det ses i forhold til de enorme konkurrenter, der er på markedet. Men de mange faste kunder hos Lejauto.nu i Holbæk ved, at de trygt kan henvende sig. Er lige den maskine du søger ikke hjemme, så skaffer Lejauto.nu den hurtigt til dig!

Anbefalinger
Vores snedkerforretning har haft lejet en varebil hos dem, virkelig god service, også ved aflevering. Kan kun videregive de bedste anbefalinger – Stella og Martin

Bedre service findes ikke, og ekstrem tilfreds med det hele. Lejede en minigraver og motorbør – Nikolas

Har lejet en minigraver til weekenden, lidt i sidste øjeblik. Tak Lars og Christian for god og hurtigt og ikke mindst supervenlig service! Kan varmt anbefale Lejauto.nu – Ronald

Servicen er i top hos Lejauto. Har nu være kunde i snart 5 år og kan kun varmt anbefale Lejauto.
Nu også med saxelifte. Det er jo fantastisk – Steffan

Pragtfuldt sted at komme. Altid glad og god service. Kan klart anbefales – Jeppe

sølvpartner