Holbæk Ost og Tapas
Smedelundsgade 22b
4300 Holbæk
25 22 11 88
holbaek.ost@gmail.com

Følg Holbæk Ost og Tapas på Facebook 

Masser af god oste
Måske kender du Monty Python sketchen The Cheeseshop? John Cleese kommer ind i en ostebutik og beder om Red Leicester. Michael Palin, der står bag disken, har ikke Red Leicester. Ej heller Stilton, Gryuere, Emmenthaler, Danablu, Port Salut… No, no, no. John Cleese nævner over 40 oste, men ostebutikken har ikke en eneste. Ikke engang et stykke Cheddar – ”the single most popular cheese in the world” – kan han købe.

Der er ikke nogen lykkelig slutning på den sketch. I Holbæk Ost og Tapas derimod går man ikke forgæves. Butikken bugner af lækre oste, og det kan være svært at vælge mellem dem. Men heldigvis kan de flinke mennesker bag disken tilbyde smagsprøver, til man finder det man søger.

Prisvindende ost
Butikken har oste for enhver smag og til ethvert behov. Måske er du blot på udkig efter en ost til morgenkrydderen, måske skal du have gæster til den helt store ostebuffet. På Smedelundsgade 22b vil du altid blive betjent med både venlighed og ekspertise.

De ved meget om ost i butikken, og du finder oste fra både ind- og udland: fast ost, halvfast ost, skimmelost, gedeost, fåreost, friskost, oste der er milde eller kraftige i smagen. Holbæk Ost og Tapas har – i begrænsede perioder – intet mindre end verdens bedste ost på lager, nemlig hvidskimmelosten Olavidia, som er fremstillet af et spansk ostemejeri, Quesos y Besos (Ost og kys). Den prisvindende ost er modnet med Penicillium Candidum og har et karakteristisk lag af olivenstensaske, der løber gennem midten.

Alskens smagsfyldte delikatesser
Men sortimentet stopper ikke ved ’quesos’, for Holbæk-butikken har også tapas. Pølser, skinke, patéer, oliven, pesto, humus, sennep, aioli, tapenade og meget mere er på hylderne. De har et stort udvalg af tapas, som du kan vælge imellem. Ønsker du lidt fra havet på din tapas, skal du prøve deres oste- og fisketapas. Alle deres tapas er serveringsforslag, hvilket betyder, at de altid kan lave dem efter dine ønsker. De skræddersyr gerne en løsning til store selskaber. 

Følg butikken på Facebook, hvor du løbende kan holde dig opdateret om nye varer, events og konkurrencer, ligesom du kan blive klogere på oste-faget. Vidste du f.eks. at den spanske Manchego-ost kun bliver lavet af fåremælk fra får af Manchega-racen?

Super lækre produkter
På Facebooksiden kan du også læse, hvad de mange glade kunder synes om butikken – vi bringer her et lille udpluk af anmeldelserne:

”Fik lækker tapas fra jer i lørdags. Hvor er det bare super flot, alt er friskt og smager godt” – Helle

”Altid god service og personlig betjening” – Louise

”Virkelig lækker tapas, har bestilt 2 gange nu, og det har været så lækkert, og der er rigeligt” – Birgitte
Har lige nydt Forårstapas. Det var så godt og lækkert – ikke sidste gang vi prøver det” – Allan

”Super lækre produkter. Altid frisk og lækkert” – Kristian

Foto: ABW

sølvpartner