Holbæk Farvehandel
L.C. Worsøesvej 2
4300 Holbæk
59 43 09 92
Mail@holbaekfarvehandel.dk

Følg Holbæk Farvehandel på Facebook

Når din bolig skal have en make-over
Der er næppe noget som frisker rummet op som en grundig rengøring og masser af ny maling. Det er selve grundlaget for en lækker indretning af boligen eller kontoret. Hos Holbæk Farvehandel får du alt den hjælp du skal bruge, når dit hjem eller kontor skal have en makeover. De er Nordvestsjællands største specialforretning hvad angår alt indenfor maling og malertilbehør til private og professionelle.

Butikken har også et stort udvalg i solafskærmning, tapeter, tæpper, gardiner og gulve. Hos Holbæk Farvehandel får du rådgivning af fagfolk, der gerne deler ud af erfaring og viden, når du skal vælge nyt til boligen.

Bor du i Holbæk og omegn kan du få gratis levering.

Maling er ikke hvad det har været
Holbæk Farvehandel forhandler kvalitetsmalingen fra Nordsjø – vægmaling, loftsmaling, gulvmaling, maling til vådrum, maling til ude og inde, maling til træ osv. Ikke tidligere malede overflader kræver grunding. Det mange tidligere kendte som grundmaling kaldes i dag spærremaling, idet den forhindrer nikotin, sod, os, fugt, vandskjolder i at trænge igennem og ødelægge det fine arbejde du har lavet med penslen.

Det er blevet nemmere end nogensinde også for amatører at få et fint resultat – uden at få malerhjerne. Et eksempel er grundmalingen fra Nordsjø, der kombinerer knast- og spærregrunder, så du ikke længere behøver male alle knasterne på dit træloft. Enhver der har malet loft ved hvor utrolig rart det er, at man kan nøjes med at gøre det én gang. Alle typer moderne maling er i det hele taget meget mere dækkende, så du ofte kan nøjes med 1-2 lag, og de er vandbaserede uden de opløsningsmidler der tidligere skadede mennesker og miljø.

Godt begyndt er halvt fuldendt
Selvom maling og malerværktøj er blevet meget nemmere at have med at gøre, må man medgive at det er hårdt arbejde og male. Mange vil nok mene at det mest irriterende ved malerarbejdet er forarbejdet, inden du kan male løs og motiveres af hvordan det lysner, efterhånden som arbejdet skrider frem. Der skal rengøres i bund, spartles huller og revner, slibes, lappes tapet og lignende, og det kan tage lige så lang tid som selve malingen.

Men grundighed lønner sig, og forarbejdet er også blevet nemmere i dag med moderne remedier. Det kan eksempelvis rigtig godt betale sig at dække grundigt af med tape og malermåtter. Hos Holbæk Farvehandel finder du god grundrens, skrabere, sandpapir, væv, afdækning, kort sagt alt du skal bruge til at klargøre til maling.

Hvis du ønsker at lysne dit træloft, oliere din bordplade eller lakere et møbel kan du også finde det, du skal bruge hos Holbæk Farvehandel. Mangler du hobbymaling til dine kreative projekter, kan du ligeledes finde et bredt udvalg.

sølvpartner