Guldsmed Mie Sunekær
Køllevej 9
4440 Mørkøv
28 91 33 12
guldsmed@miesunekaer.dk

Følg Guldsmed Mie Sunekær på Facebook og Instagram

Unikke smykker til dig og dine kære
”Skal du have designet nyt smykke af gammelt guld, så er Mie den helt rette. Jeg havde nogle ideer i mit hoved til mit fremtidige smykke, og Mie har formået at få dette til virkelighed. Jeg er super tilfreds med forløbet og helt sikkert også resultatet.” Sådan skriver en af kunderne på guldsmed Mie Sunekærs Facebookside.

Mie udarbejder smykker efter bestilling, og hendes værksted ved Mørkøv har åbent efter aftale. Uden for åbningstiden kan du besøge guldsmeden i webshoppen, hvor du finder et bredt udvalg af håndlavede smykker. Mie Sunekær laver både halskæder, armbånd, ringe og øreringe, og i webshoppen kan du gå på jagt i mange skønne kollektioner. Finder du ikke det du søger i webshoppen må du ikke tøve med at kontakte Mie. Ofte kan smykkerne bestilles med andre sten og perler, så de passer til lige netop din personlige stil.

Genbrugsguld
”Jeg finder min inspiration i naturen, og elsker at kombinere de forskellige metaller og dekorere med smukke ædelstene og perler,” fortæller Mie Sunekær, der skaber alle smykkerne på sit eget værksted. Hun anvender udelukkende genbrugsguld og så vidt muligt også genbrugssølv. Tendenser indenfor smykker kommer tilbage, dog ofte med et twist. Så hvis du har gamle arvesmykker som du ønsker redesignet eller måske smeltet om til et helt nyt smykke, så er du meget velkommen til at lave en aftale med Mie.

Høj professionel standard
Mie Sunekær holder fast i de gamle håndværksmæssige traditioner, og du får altid en høj professionel standard, når du handler hos hende. Hun har stor erfaring indenfor guldsmedefaget, og arbejder med hele skabelsesprocessen fra idé til skitse til den endelige kreation.

Når du handler hos Mie Sunekær, kan du forvente at kvaliteten altid er i top. Og det sker ofte at de leverede produkter overstiger kundens forventninger.

sølvpartner