Beauty Hair
v/Camilla Pedersen
Ahlgade 47 E
4300 Holbæk
59445052

Bestil en tid online 

Følg Beauty Hair på Facebook 

Kunden i centrum
Har du brug for en makeover, har Beauty Hair ekspertisen. Salonen midt på Ahlgade i den gamle købmandsgård rummer kompetencer indenfor både hår, bryn og vipper. Altid med fokus på god stil og service.

Camilla og hendes medarbejdere bruger altid meget tid på at høre, hvad du som kunde ønsker, så I får det perfekte resultat hver gang. Som fast kunde hos Beauty Hair har du din egen personlige frisør, der sikrer kontinuitet i behandlingerne, og som også kan se, når du har brug for, at der sker noget nyt.

Et gavekort til Beauty Hair er den perfekte gave til din veninde, mand eller mor, for alle bliver gladere efter en time eller mere i hænderne på en kompetent frisør.

Få liv tilbage i ødelagt hår
Når hår bliver farvet, afbleget eller varmebehandlet, nedbrydes salt- og svovlbindingerne betydeligt. Det medfører, at håret efterhånden efterlades mat, kedeligt og beskadiget. Men der er hjælp at hente i gode produkter.

Beauty Hair er autoriseret Olaplex salon i Holbæk. Olaplex er en molekylebehandling, der kom til Danmark i 2015. Den er opfundet af to dygtige kemikere, som lykkedes med at trænge helt ind i hårets kerne og genopbygge salt- og svovlbindingerne med helt op til 99 procent.

De eftertragtede resultater ses på alle hårtyper, og hos Beauty Hair finder du desuden plejende shampoo og blødgørende balsam. Du kan altid være sikker på at få en god vejledning i hvordan de enkelte produkter skal bruges for optimal effekt.

Skøn til den store dag
Salonen i Holbæk er specialist i håropsætninger og brudehår, så har du et bryllup i kalenderen, bør du straks bestille en tid. Hos Camilla er du sikret en kreativ opsætning, der passer til din kjole og personlighed.

Kunderne siger…
På Facebook kan du se en lang række god anmeldelser af Beauty Hair, bl.a.:

”Camilla har ‘tæmmet’ mit hår. Så det nu er blevet så pænt” – Jytte

”Dejlig oplevelse at komme hos Camilla. Jeg glæder mig til næste gang” – Louise

”Altid smilende og professionel – med mange gode input til nyt” – Helle

”Meget behagelig stemning hos Camilla, og et super flot resultat. Hun kan sit kram” – Tina

”Camilla er bare fantastisk dygtig” – Dorthe

sølvpartner