Farmshop Enggaarden
Ringstedvej 178A, Kvanløse
4300 Holbæk
28 86 98 36
info@enggaarden.nu

Åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag-fredag: 10.00-17.00
Lørdag-søndag: 10.00 – 16.00

Følg Farmshop Enggaarden på Facebook 

Følg Farmshop Enggaarden på Instagram 

Krukker i alle størrelser til udendørs og indendørs brug
Farmshop Enggaarden åbnede i foråret 2016 og tilbyder et stort udvalg af smukke og frostsikre krukker og boliginteriør. Megakrukker, sortlerskrukker, sandblæste, glaserede krukker og mange unikke modeller kendetegner udvalget.

Krukkerne importeres primært fra Vietnam og Grækenland og kommer i alle mulige størrelser og former. Farmshop Enggarden har selv rejst og besøgt leverandørerne og selv købt og testet krukkerne derhjemme under danske vinterforhold uden frostskader.

Krukker fra bjerglandsby på Kreta og gamle oliventræer
Fra krukkeværkstedet Pottery Art på Kreta importeres smukke, lyse terracotta-krukker. Krukkerne produceres i en lille bjerglandsby af Michalis og Maria på deres værksted, som glade deler ud af deres håndværksviden omkring lertyper, formgivning og brænding. Pottery Art producerer alt fra små fade og underskåle til store krukker. De rustikke sortlers-krukker passer i alle haver, og alle krukkerne er dekorative i sig selv.

Hos Farmshop Enggarden får du gode råd om placering og plantefif med på vejen. Som noget særligt kan man købe smukke gamle oliventræer på ml. 100-200 år med passende krukke til.

Fragt af store krukker og mulighed for gavekort
Hos Farmshop Enggaarden hjælper de med at arrangere fragt af krukken i henhold til gængse fragttakster, og du er også velkommen til at låne en af deres trailere, hvis du bor i nærheden.

Gavekort kan købes i butikken eller bestilles online.

Naturlige materialer og smukke brugsgenstande
I butikken finder man bl.a. et stort udvalg af smukke sandstenslamper, der giver et blødt og stemningsfuldt lys og rustikke fabrikslamper fra det danske firma ”Chic Antique”. Dansk designede puder, lammeskind, tæpper og plaider i naturlige materialer hører til omhyggeligt udvalgte sortiment af interiør.

I butikken er der også muligt at købe skønhedsprodukter fra det danske firma Munkholm, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter. Produkterne er skånsomme for miljøet og indeholder naturlige olier.

Høster gode anmeldelser på de sociale medier
”Kan virkelig anbefale denne butik. Super service. Helt imponerende så mange fantastiske krukker i alle afskygninger og farver. Det største problem er faktisk at vælge. Super duper service. Et besøg værd.” – Susie

”Har købt de flotteste krukker i dag – må snart derud igen, rigtig god service.” – Bodil

”Kompetent vejledning, frisk salg. Mange flotte krukker, tilpas priser” – Vibeke

Kontakt Farmshop Enggaarden

sølvpartner