Brogaard Skrædderi
Smedelundsgade 22E
4300 Holbæk
5943 1204
info@brogaard1947.dk

Følg Brogaard Skrædderi på facebook 

Glidende generationsskifte
En af Holbæks ældste forretninger finder du i Smedelundsgade, som også er en af byens ældste gader. Det er ikke en smed, men en skrædder der trives her, og forretningen kan ikke, som gaden, skrive sin historie helt tilbage til middelalderen. Men at blive over 70 år skal man heller ikke kimse ad i en tid med som voldsomme forandringer som vores.

Brogaard startede i det små i 1947 i et kælderlokale på Kløvermarksvej, men flyttede hurtigt til Smedelundsgade. I 2015 skiftede skrædderiet adresse til nr. 22E i forbindelse med byggeriet af MENY supermarkedet.

Det er over 50 år siden Arne Smidt startede som elev hos Emil Brogaard. Dengang hed forretningen Emil Brogaards Skrædderi og Maalkonfektion. Siden blev Arne eneejer af herretøjsforretningen og skrædderiet, og det succesrige generationsskifte er nu i gang med at blive gentaget. I 2020 blev Søren Hyldegaard nemlig ny kompagnon i Holbæks førende herretøjsforretning. Efterhånden vil Arne gå ned i tid, men hjælper stadig med skrædderarbejdet, ligesom man stadig kan møde ham i butikken.

Klassisk modebevidst herretøj i alle størrelser
Den engelske og klassiske stil er forretningens varemærke, og her finder du byens største udvalg i habitter i korte, mellem og lange størrelser. Du kan også finde skjorter med ekstra lange ærmer. Søger du jakker, bukser, jeans, slips og sko, går du heller ikke forgæves.

Udover alt dette leverer skrædderiet i Holbæk habitter inden for 48 timer fra deres fleksible lagerprogram, tilpasset på eget værksted.

Det er indehavernes mission, at tøjet sidder perfekt – og det bliver altid rettet til, hvis det er nødvendigt. De foretager forandringer af herretøj købt i butikken. De lægger bukser op, korter jakkeærmer, skjorter og frakker, og de syr ind og ud hvor det behøves. Kort sagt bliver tøjet tilpasset individuelt til dig – og tilretningen er med i prisen.

Service i særklasse
Denne sublime service bemærkes af kunderne, som gerne kommer langvejs fra. På sin facebookside får Brogaards Skrædderi masser af gode anmeldelser – her bringer vi et lille udpluk:

”Meget fin betjening. Høj faglighed. Man føler sig i sikre hænder” – Carsten

”En rigtig god og flink indehaver, som er super imødekommende” – David

”Lækkert kvalitetsherretøj, service i særklasse!” – Signe

”Du går aldrig forgæves når du har brug for klassisk herremode og den altid oplagte professionelle behandling som Arne yder” – Jan

Kig ind og se det store udvalg.

 

 

sølvpartner