Emrah Tuncer

Holbæk Kommunes økonomiudvalg har sendt et budgetforslag i høring frem til den 16. september. Der er nu mulighed for at afgive høringssvar til kommunens budgetforslag for årene 2017-2020.

Onsdag eftermiddag sendte kommunens Økonomiudvalg nemlig budgetforslaget i høring fra den 1. til den 16. september 2016 og desuden videre til behandling i byrådet.

Interesserede borgere, råd, nævn og andre kan derfor i den kommende tid afgive høringssvar. Det sker på hjemmesideadressen www.holbaek.dk/budget.

Borgermøde i Kuben – og på nettet
Hvis man vil høre mere om indholdet af budgetforslaget og give sin mening til kende, kan man også deltage i borgermødet torsdag den 1. september 2016 klokken 19.00 – 21.00 i Kuben, Seminarieparken 2 i Holbæk.
Som tidligere år kan man også følge en livestreaming fra mødet på nettet. Det kan ske på enten www.facebook.com/holbkom eller på holbaek.dk/budget. Der er desuden mulighed for at stille spørgsmål på Facebook eller på sms til telefon: 72 36 34 48.

Den videre proces
Forslaget til budget er i høring frem til den 16. september. Efter Økonomiudvalgets behandling den 31. august er næste skridt, at byrådet skal behandle forslaget den 6. september.

Når høringsfasen er overstået, skal Økonomiudvalget først behandle budgettet og ændringsforslag. Det sker den 28. september. Den 5. oktober forventes byrådet endeligt at vedtage et budget for 2017-2020.