Bryan Rice Trio lægger vejen forbi Bromølle Kro fredag den 13. oktober kl. 18.

Selv den hårdeste nød blev knækket, da danskerne for første gang kunne høre Bryan Rices stemme i radioen på den store ballade ’No Promises’. Siden har Bryan Rice bevist, at han er en popsanger og sangskriver med stort internationalt format.

Debutalbummet ‘Confessional’ solgte guld og udkom i 14 lande verden over og derfor er vi hos Showbizz Danmark, naturligvis stolte over at kunne præsentere et eksklusivt og helt nyt, akustisk set-up med Bryan Rice, hvor du på nærmeste hold kan opleve sangeren, høre alle hans store hits og samtidig få et indblik i “manden bag den formidable stemme”

Arrangementet starter med en dejlig menu bestående af:
Bresaola med rygeostcreme, syltet fennikel og sprød rugbrød
Sprængt oksecûvette med tomat-peberrodssauce, ovnbagte kartofler med basilikum, spidskålssalat med melon og feta samt stegte jordskokker.

Når alle så er mætte og tilfredse, går Bryan Rice og hans trio på scenen. Undervejs i koncert-oplevelsen deler Bryan Rice ud af sine erfaringer fra sin lange musikkarriere og fortæller samtidig om sit livs op- og nedture.

Pris for denne store oplevelse incl. menu er kun 475,00 kr. + billetgebyr

Billetter kan bestilles fra hjemmeside: www.bromoelle-kro.dk under ”Det sker”

Ønsker du at overnatte bestilles det ved direkte henvendelse på kroen på tlf eller e- mail.
Værelserne kan fås til en yderst favorabel pris 990,00 kr. for et dobbeltværelse—enkeltværelse 890,00 kr. incl. morgenmad.

Pressefoto