Er du interesseret i den fysiske udvikling af Holbæk Kommune? Så kan du komme til tre online borgermøder om Kommuneplan 2021, der er i høring frem til den 12. april.

En kommuneplan handler om fysisk planlægning af, hvordan byerne skal vokse, erhvervsudvikling, overordnet trafikbetjening, naturbeskyttelse, jordbrug og mange andre emner.

Forslaget til kommuneplan er sendt i høring frem til den 12. april. I høringsperioden vil der blive afholdt tre digitale informationsmøder.

De tre borgermøder tager udgangspunkt i temaerne boligudvikling, erhvervsudvikling samt strategisk energiplanlægning. På møderne vil hovedemnerne i forslag til Kommuneplan 2021 blive præsenteret, og herefter vil det konkrete emne for mødet blive gennemgået.

Da møderne afholdes elektronisk, er det vanskeligt at skabe en debat som et traditionelt borgermøde. Derfor er møderne tilrettelagt som oplysningsmøder, hvor der er mulighed for at få information om kommuneplanen, så der er de bedste muligheder for at skrive et høringssvar.

Informationsmøderne finder sted følgende datoer:

18. marts kl. 19.00 – Boligudvikling
22. marts kl. 19.00 – Erhvervsudvikling
24. marts kl. 19.00 – Klima og Miljø
Man kan tilmelde sig møderne ved at skrive en mail til plan@holb.dk senest den 16. marts. Så vil du få tilsendt et link til mødet.

Læs mere her

Foto: ABW