Følg borgermødet om Budget 2021. Du får et indblik i den aktuelle økonomiske situation og fremtiden. Samtidig får du lejlighed til at stille politikerne spørgsmål og fortælle dem dine idéer og kommentarer, så de kan tage det med i det videre budgetarbejde.

Vil du påvirke budgettet?

Der er både høring og borgermøde om budgettet. Det er din mulighed for at påvirke beslutningerne. Hvis du vil påvirke budgettet eller har spørgsmål til det, kan du således deltage i det årlige borgermøde om budgettet (tilmelding er nødvendig).

Borgermødet holdes mandag d. 31. august kl. 19.00-21.30 på Rotationen, Havnevej 3, 4300 Holbæk. Du har også mulighed for at følge mødet live på kommunens hjemmeside og på Facebook.

Dagsordenen til Økonomiudvalgets 1. behandling af budgettet er blevet offentliggjort. Her kan du læse budgetforslaget i sin nuværende form inden de politiske forhandlinger: Dagsorden til Økonomiudvalg.

Tilmelding nødvendig

Man følger naturligvis situationen omkring COVID-19 nøje og myndighedernes retningslinjer. Det betyder, at man er nødt til at sætte et maksimum på, hvor mange der fysisk kan være til stede i Rotationen.

Derfor er det nødvendigt, at du tilmelder dig, hvilket sker ved at sende en e-mail til henhs@holb.dk. Tilmeldingen er efter først-til-mølle princippet.

Har du tilmeldt dig, men alligevel bliver forhindret, vil det være kærkomment, hvis du vil meddele dette hurtigst muligt på ovenstående mailadresse, så eventuelle personer på en venteliste kan overtage din plads.

Livestream

Borgermødet livestreames på både kommunens hjemmeside https://holbaek.kommune-tv.dk/, i app’en ‘Kommune TV’ (hentes i App Store og Google Play) og på kommunens Facebook-side www.facebook.com/holbkom.

Borgermødet skyder samtidig høringsfasen i gang, der løber fra den 31. august til den 18. september kl. 12.00.

Læs løbende mere om budgettet på www.holbaek.dk/budget.