Der venter 24 dages rabatter til børnefamilierne i Holbæk, når Kids-world den 1. december og helt frem til juleaften hvad dag åbner en låge i deres julekalender.

Den store børne- og legetøjs webshop åbner dagligt en låge i julekalenderen, hvor du kan få hele 25% rabat på udvalgte børnetøjsmærker og børnebøger.

Udsalg børnetøj
Du får dermed et dagligt udsalg af børnetøj med hele 25 procents rabat. I år indeholder Kids-world julekalenderen over 100 børnetøjsmærker, hvor der er flere premium brands imellem.

Derfor får du i løbet af december 25% rabat på brands som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og populære mærker som Småfolk, Danefæ og selvfølgelig også Hummel.

Julekalenderen åbner hver dag lågen for fem brands, som du kan få 25 procents rabat på.

De fem brands, som gemmer sig bag hver låge, vil der kun være 25 procents rabat på den enkelte dag, så det er med at følge med i julekalenderen hver dag, så du ikke forpasser chancen for at spare gode penge på populære mærker.

Rabat på Hummel børnetøj
Hummel er et af de absolut mest populære børnetøjsmærker herhjemme. Så selvfølgelig er Hummel også at finde i årets børnetøjsjulekalender fra Kids-world.

Det betyder, at du kan spare 25 procent på nogle af de populære hættetrøjer til børn, som Hummel er så kendt for at lave.

Udover de populære hættetrøjer til børn fra Hummel så får du også 25% rabat på en lang række andre Hummel-ting hos Kids-world via julekalenderen.

Børnetøj online DK
Det er slut med, at det skal være dyrt for dig at shoppe børnetøj online, hvis du blot skal have en enkelt varer.

Kids-World har gjort det muligt at shoppe lige så meget, som du har lyst til, uden du skal bekymre dig om, at der kommer høje fragtomkostninger til. Kids-world tilbyder nemlig fri hjemmelevering i hele Danmark, uanset hvor meget du køber for.

Skulle økonomien være trang i december, hvor der skal købes både julegaver og hygges i julen, så kan du faktisk udskyde din betaling, til du får dine børnepenge.

Ved at tilbyde en kreditordning giver Kids-world kunderne mulighed for først at betale, når de får børnepenge.

Køber du inden den 20. december, kan du vente med at betale, til du kan bruge dine børnepenge for januar. Køber du efter den 20. december, kan du anvende dine børnepenge i april.

Skal du nå at have din pakke fra julekalenderen inden juleaften, så skal den købes senest den 21. december.

Den store børne- og legetøjs webshop åbner dagligt en låge i julekalenderen, hvor du kan få hele 25% rabat på udvalgte børnetøjsmærker og børnebøger. Foto: Kids-world