Det musikalske makkerpar, Jes Holtsø og Morten Wittrock, er tilbage. De udgiver deres 10-års jubilæumssingle den 17/4 2020. “Holtsø & Wittrock” bevæger sig på singlen i det sædvanlige soul, rock og bluesunivers, men denne gang er de tilbage med en engelsksproget single. Holtsø og Wittrock har håndplukket et stærkt backinghold til koncerten i Kulturhuset No1 i Tølløse: Kaspar Lindhart på kontrabas, og trommeslager er Niclas Bardeleiben. Det oplyser  Fællesskab Tølløse i en pressemeddelelse.

Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist, der rækker ud over scenekanten, er Jes Holtsø godt hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen. Sammen står Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på det bedste indenfor blues, rock og soul og som får enhver til at glemme både tid og rum. Det er en konstellation, der skal opleves – og det er musik, du kan mærke.

Jes Holtsø har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn, William, i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere. Jes Holtsø blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18. år og er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af CDer i Danmark og USA og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA. Morten Wittrock skrev musikken og var producer på sangen Big Easy, som FOX brugte til TV-serien Lethal Weapon (Dødbringende Våben).

Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden, da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes under DRs Talent 2009, hvor Jes gik hele vejen til finalen. De to har arbejdet sammen siden. Fire albums er det blevet til, samt julesinglen ”Alt det bedste”. Holtsø & Wittrock har flere gange været nomineret ved  Danish Music Awards.

For billetkøb klik her.