Oplever du, at livet nu spænder ben for dig, uanset hvor du løber hen? Ofte er det vores egne tankemønstre, der skaber problemer i vores arbejdsliv og privatliv. Men det kan være meget svært at ændre uden hjælp. At se sig selv udefra ved hjælp af en dygtig terapeut er ofte det der skal til for at få modet til at skabe de nødvendige forandringer. Connie Jahn er en erfaren psykoterapeut, stresscoach og selvsabotage coach.

”Du har brug for, at jeg holder et spejl op foran dig, så du kan få øje på dine skjulte mønstre, blive bevidst om dem – og bryde dem,” forklarer Connie, der med udgangspunkt i klinikken i Holbæk hjælper stressramte klienter i hele Region Sjælland, bl.a. via online stress coaching.

Blandt hendes klienter er også folk, der ønsker at forebygge en stressdiagnose. Stress er som bekendt blevet en folkesygdom – mange får diagnosen hos lægen og bliver tvunget til at geare helt ned fra den ene dag til den anden. Mange andre går rundt i en tilstand af konstant usikkerhed og dårligt humør, men fordi de fungerer i hverdagen, får de ikke taget hånd om problemerne. Når man spørger Connie Jahn, bliver man ikke tvivl om. at ingen skal finde sig i at være ’småstresset’ og ulykkelig hele tiden. Det er faktisk dødsensfarligt.

Connie Jahn – bliv glad igen
Hesseløvej 8
4300 Holbæk
3035 0952
connie@conniejahn.dk

Bliv medlem af Facebookgruppen Ingen tankemylder