Nu nærmer julen sig, tiderne er ikke de bedste – men juleglæde skal der til! Derfor bliver der traditionen tro dømt rigtig julehygge i Birkegårdens Haver for både børn og voksne. Den hyggelige jul starter fredag den 25. november, og der er åbent fredag, lørdag og søndag frem til den 18. december fra kl. 14 til 18.30.

Julehaverne er pyntet flot op, i Juleladen bliver der boder og familieaktiviteter. Julecaféen og Julebutikken er pyntet og er klar til at tage i mod jer! Og i nissestalden venter dyrene på et klap og en godbid.

Julehaver og julelys
“Julehaverne bliver lige så flotte, som de plejer! Vi er dog ikke gået amok med alt muligt ekstra, for at spare på strømmen. I den Eventyrlig Julehave kan I nyde alle de varm hvide lys, og få taget et billede i hjertet ved søen, som er meget populært og et unikt minde. Her er yderligere to julebelyste haver og dyreområdet er farverigt for børnene skyld. For også at spare på strømmen lukker vi kl. 18.30 – en halv time før end vi plejer,” siger indehaveren Merry.

Julemarked i Juleladen
Når I kommer ind i Juleladen dufter der af brændte mandler, og her er et udvalg af alsidige boder og en afdeling med børneaktiviteter. Ikke alle boder er de samme alle fire weekender (inkl. fredagene), derfor kan I komme hver uge og opleve noget nyt. Der vil være boder med bolsjer, dekorationer, håndlavede nisser, honning og meget mere! I juleladen kan I også i weekenderne købe dejlig gløgg og æbleskiver.

Jul for børn og familier
Birkegårdens julemarked er meget specielt, da det er for hele familien og ikke kun de voksne. Her kan børnene dreje det populære Lykke-Jul og ramme en juleklokke og vinde slik. De kan også bruge deres fantasi og male en julekugle, være med til sløjfe-jagt og ride på æsel. Hele din familie kan gå på skattejagt og danse om juletræet. Vi må ikke glemme de søde dyr, og at alle børn får en gratis slikpose. Og lørdag og søndag er det selvveste julemanden, som deler dem ud. Tjek børneprogrammet på www.birkegaarden.dk.

Julecafé og Julebutik
Julecaféen kommer til at dufte af gløgg og æbleskiver og lækker julemad, som I kan sidde og nyde i det lune caféområde. Som nævnt kan I også lørdag og søndag, købe gløgg og æbleskiver i Juleladen. Julebutikken er pyntet flot og er fyldt med masser af søde, sjove og smukke julevarer og 100 vis af gaveartikler.

Black Friday
“Første åbningsdag, den 25/11, er det Black Friday, den dag får du 15% rabat i butikken – undtagen på madvarer som slik og øl. Så er der bare at sige, at vi glæder os til at give jer alle en rigtig god juleoplevelse,” afslutter Merry.

Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag den 25-27/11, den 2-4/12, den 9-11/12 og den 16-18/12 fra kl. 14-18.30. På alle fredagene må I tage jeres hund med ind gratis – i weekenderne er det ikke tilladt at tage hund med ind.

Læs mere om Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver på www.birkegaarden.dk

Fotos: Birkegårdens Haver