Sjællands Teaters sommerforestilling Zorro og Den Forbudte Sombrero er en populær sommeroplevelse at mødes om. Faktisk er interessen så stor at teatret, som allerede på forhånd havde sat et udvidet antal spilledage i salg, nu må udvide med ekstraforestillinger.

Dermed får flere nu mulighed for at opleve årets sommerforestilling, Zorro og Den Forbudte Sombrero og få et godt grin.

Da teatret ikke har mulighed for at udvide længere ind i september, er der sat et par ekstra forestillinger i salg allerede i starten af spilleperioden – nemlig tirsdag den 10/8 og onsdag den 11/8 kl. 19.

”Interessen har været overvældende. For mange er sommerteater i museumsgården blevet en fast tradition, men i år mærker vi også, at publikum har lyst til at komme ud og få én på opleveren efter et år med nedlukninger”, fortæller Kristoffer Møller Hansen, adm. direktør på Sjællands Teater.

“Vi var spændte på om publikum var klar til at gå i teatret, men jeg skal lige love for, at vi er blevet overraskede over den interesse, der har været”,fortæller Kristoffer. “Vores bedste råd er derfor, at man er ude i god tid og få bestilt sine billetter.”

Sjællands Teaters sommerteater er efterhånden blevet synonym med Flemming Jensen. Og årets forestilling Zorro og Den Forbudte Sombrero er ingen undtagelse. Denne gang er det ikke kun Zorro, men en hel perlerække af kendte helte, der kommer under kærlig behandling af Flemming Jensen. Publikum kan glæde sig til gags, grin, løjer og masser af sang, når teatret indtager museumsgården sammen med Zorro til august.

Forestillingen har premiere den 6. august og spiller frem til 5. september.

Medvirkende i år er Sofie Stougaard, Jacob Weble, Christian Damsgaard, Brian Kristensen samt Folkekoret, som bl.a. består af 3. årgang fra Holbæk Drama College. Igen i år er det Kapelmester Lars Fjeldmose og scenograf Kirsten Brink, der sørger for den musikalske og visuelle indpakning og hele fornøjelsen bliver, for tredje år i træk, instrueret af Joy-Maria Frederiksen.

Læs mere og bestil billet her 

Pressefoto