BAUHAUS Holbæk søger kundeserviceassistent – er det dig?

I BAUHAUS har vi altid kunden i fokus, og vores mål er at yde branchens bedste kundeservice. Som kundeserviceassistent bliver din vigtigste opgave at servicere kunderne med et smil på læben. Hovedparten af dit job foregår stående, så din fysik skal være i top.

Kan du yde den bedste kundeservice?
Kundeservice og kasselinjen er både første og sidste stop for kunden, og du bliver derfor en nøgleperson i at sikre, at vores kunder altid får en god oplevelse i forbindelse med deres indkøb hos os, sådan at de kommer igen. Derudover fungerer kundeservice også som back-up for kasselinjen, og det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til dette fra lignende stilling.

bauhaus-logo_uden-payoff-dk

Har du positiv udstråling og overblik?
Din uddannelse er ikke afgørende, men du har smil i øjnene, hurtige hænder og er en god kollega. Du skal kunne lide at møde mange mennesker, der alle har en forventning om, at blive betjent hurtigt, effektivt og venligt samt nyde at give kunderne en service, der frembringer både smil og tak. Det er derfor nødvendigt, at du kan håndtere hektiske situationer, når de opstår.

Derudover skal du være fyldt 18 år.

Læs hele opslaget her