I uge 43 bliver Aula taget i brug på de fleste folkeskoler landet rundt. Også her i Holbæk Kommune. I løbet af 2020 bliver løsningen taget i brug i Holbæk Kommunes dagtilbud, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

KOMBIT, der er kommunernes it-fællesskab, står bag Aula. Her har holdningen fra starten af været, at de fremtidige brugere skulle være med til at udvikle løsningen:

Poul-Ditlev-Christiansen. Pressefoto.

”Vi har ønsket at skabe en enkel og brugervenlig løsning, som er nem for lærere og pædagoger at arbejde i, og hvor forældre let kan følge med i børnenes hverdag og trivsel. I udviklingen af Aula har vi haft både administrativt personale, skolelærere, elever og forældre til at teste løsningen. Siden sommerferien har 24 skoler fra både store og små kommuner desuden brugt Aula og givet os en masse feedback på løsningen,” siger Poul Ditlev Christiansen, der er projektejer for Aula i KOMBIT.

I Holbæk Kommune har man været klar til Aula i et stykke tid.

”Vi har forberedt udrulningen af Aula i lang tid, og vi var klar allerede efter sommerferien. Derfor bliver det godt at komme i gang nu,” siger Anne Herskind, som er projektleder for Aula i Holbæk Kommune. Hun fortæller også, at man ude på skolerne er klar til at hjælpe de forældre, som har brug for det. Ligesom forældre, der har brug for hjælp med f.eks. at logge på Aula, kan få hjælp via den digitale hotline på telefon 70 20 00 00.