Holbæk Tangoforening indbyder til argentinsk tangosalon – milonga – på Kulturkasernen, 16. november kl. 19 med introduktion til den argentinske dans ved Susanne Andersen og Claes Lundbæk.

En milonga er et sted, hvor man mødes og danser argentinsk tango og hygger sig sammen.

Argentinsk tango er en improviseret dans, æstetisk i sit udtryk, sensuel i sin omfavnelse, simpel i sit udgangspunkt og uendelig i sine muligheder.

Billedkunstner og Arkitekt Karen Hilden, har tegnet dette stemningsfulde billede af en milonga.

Der danses på den ene side efter et bestemt system, og på den anden side danses der frit og improviseret, alt efter musikkens karakter, og fyldt med drilleri og udfordring. Dansefatningen – omfavnelsen – kan være åben eller tæt, og her skabes det nærvær og den kontakt og kommunikation mellem partnerne, der skal få dansen til at fungere.

Det er svært at forklare, det skal prøves! – og det er der mulighed for Lørdag den 16. november 2019 i spejlsalen på Kulturkasernen.

Vi starter med at introducere dansen kl.19 for dem, der gerne vil lære argentinsk tango at kende, og som ikke har danset før. Så når dansen starter kl. 20, har man lært nogle basistrin og principper, så man kan danse med. Foreningen har fokus på at danse for glædens skyld og ikke for opvisning, vi er i alle aldre og danseniveauer. Alle er velkomne uanset danse forudsætninger. Vi glæder os til at se jer .

Intro’en er ledet af foreningens formand Susanne Andersen og bestyrelsesmedlem Claes Lundbæk.

Hvis smagsprøven på dansen vil udforskes mere, så starter Holbæk Tangoforening gerne undervisning for begyndere. Ved interesse for dette, så skriv til foreningen på holbaektango@gmail.com, så vil vi oprette et danse forløb for begyndere i det nye år.

Yderligere oplysninger fås på www.holbaektango.com