Holbæk Workwear leverer moderne og slidstærkt arbejdstøj til en lang række fag og erhverv i hele Nordvestsjælland. De mærker, virksomheden udvælger, er skabt til mange forskellige folk og fag, men har alle det til fælles, at  kvaliteten og holdbarheden er høj. Samtidig er der taget stor hensyn til komforten, så bevægelsesfriheden for den enkelte medarbejder er stor. For som virksomheden selv pointerer: ”Når arbejdet er hårdt, er det ekstra vigtigt, at det føles godt. Derfor er det vigtigt, at arbejdstøjet ikke bare er funktionelt, men også behageligt at have på.”

Uanset dit fag kan du blive klædt på fra top til tå hos Holbæk Workwear, der leverer alt fra sikkerhedssko til kasketter, og de kan ovenikøbet sørge for, at dit logo bliver trykt eller broderet på tøjet.

Den 3. juni 2022 åbner Holbæk Workwear en ny stor butik i Holbæk. På 300 m2 har de samlet et stort sortiment af arbejdstøj, sikkerhedssko og meget andet, og finder du ikke lige det, du skal bruge på hylderne, kan de sagtens bestille det hjem til dig.

Følg Holbæk Workwear på Facebook