Som leder af ’fine private dining’ virksomheden Sax Gastro er Andreas Saxskiold-Nørup 100% klar over, hvor afgørende vigtig den menu er, der skal serveres til den perfekte fest. Når han bestilles til at levere maden til et fødselsdagsarrangement, en firmafest eller et bryllup, så ved han, at dét, han leverer, og retterne, der serveres, vil have en stor betydning for den oplevelse, som både gæsterne og du som vært får. Derfor sørger han for, at HELE oplevelsen, lige fra maden leveres eller afhentes hos ham, og til gæsterne har nydt den sidste ret, er sublim.

Planlægningen af din fest sammen med Sax Gastro starter længe før den store dag. Han sætter en ære i at sætte sig ind i de specielle ønsker, som du har til den menu, der skal serveres til jeres fest. Her betyder Andreas’ store erfaring og hans og personalets professionelle indstilling, at du fra den første kontakt til Sax Gastro er i sikre og gode hænder.

Det tema, du vælger som centralt for din eller jeres fest, vil Andreas altid have flere input til, så du frit kan arbejde med flere muligheder. Du vil let kunne overskue, hvordan de variationer, pynten og præsentationerne af retterne, borddækningen og alle de øvrige detaljer vil komme til at spille sammen. Derfor er det en rigtig god idé at kontakte Sax Gastro tidligt i planlægningen af de gastronomiske rammer for din festlige dag.

Besøg Sax Gastro ApS på Facebook 

Besøg også Sax Gastro på Instagram