En af deres administrative superstjerner går på pension, og derfor søger de en erfaren kollega, der har lyst til at have en central og synlig rolle i Bjergmarkskolens hverdag sammen med både elever, forældre, ledere og medarbejdere.

Opgaverne er alsidige og passer til en person, der kan lide at kommunikere med mange forskellige mennesker og samtidig har styr på detaljerne i de administrative opgaver. Du bliver en del af et velfungerende team med 9 kollegaer og en leder. De har et uformelt arbejdsmiljø og søger en holdspiller, der trives i en afvekslende hverdag, som ofte byder på andre opgaver, end man lige havde planlagt.

En dag på jobbet

Du starter dagen med at lave vikardækning, så alle eleverne har en lærer i alle timerne. Det gør du enten hjemmefra eller på kontoret. Når skoledagen er i gang, kommer der ofte en leder forbi for at følge op på ændringer i en lærers arbejdstid eller måske en sygemelding. Bagefter er det tid til de øvrige administrative opgaver. Det kan være indberetninger i lønsystemet, bogføring eller måske opdatering af TRIO med nye skemabrikker. Nogle dage passer du skolens telefon, og de dage vil der være flere afbrydelser end ellers, fordi forældre og samarbejdspartnere ringer med små og store spørgsmål, som du hjælper med at få opklaret.

Sidst på dagen skal du samle op på de seneste raskmeldinger, så du er klar til næste dags vikardækning.

Undervejs har du talt med dine kollegaer om opgaveløsningen, fordi I har en fælles journaliseringsopgave, og du selv har brug for sparring.

Til frokost har man talt lidt om, hvad der skete i weekenden og måske fulgt op på en fælles opgave.

Nogle dage har du tid til at skabe det overblik, der skal til, for at du kan hjælpe forældre og pædagogiske ledere. Andre dage er det ad hoc opgaverne, der fylder, for som administrativ superstjerne er du klar til at løse store og små opgaver for elever, medarbejdere, ledere og forældre.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Vikardækning i Aula
Personaleadministration i KMD Opus
Bogføring i KMD Opus
Registrering i TRIO
Understøttelse af den daglige drift på skolen

Hos dem får du:

Afvekslende arbejdsdage
Indflydelse på opgaveløsningen
Fri i skolernes ferie og flextid
Flinke og hjælpsomme kollegaer

Du er

erfaren – gerne fra en skole
frisk på at udvikle dig med opgaverne
god til at samarbejde, er systematisk og konstruktiv
fortrolig med at arbejde i Aula, TRIO, KMD Opus – eller tilsvarende IT-systemer

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 14. marts 2021)

Foto: ABW