Foto: Teatret Fair Play

Teatret Fair Play præsenterer: Vinderen af ”Årets stykke 2016”: Lilje Windbirk som gæst til LEVENDE ORD.

Torsdag d. 18. maj 2017 kl. 19.00 åbner Teatret Fair Play dørene for sæsonens sidste LEVENDE ORD-arrangement. Arrangementet er gratis for alle interesserede.

Kom og mød en spændende forfatter med tilknytning til Teatret Fair Play.
LEVENDE ORD er et hyggeligt café-arrangement, hvor publikum kommer helt tæt på den aktuelle gæst.

Lilje Windbirk deltog i ”Årets stykke på Fair Play 2016” og vandt med stykket ANTONS STORE HJERTE – en rørende og magisk historie om drengen Anton, der skal have et nyt hjerte. Stykket er både oversat og udgivet i Tyskland.

Lilje Windbirk (1971) er uddannet skuespiller fra Teater Studio i 1999. Hun har siden beskæftiget sig med sit fag – primært som skuespiller, men også som manuskriptforfatter, instruktør og underviser. I 2013 blev hun optaget på Dramatiker Væksthus (2013-2015). Lilje har siden 2003 skrevet og instrueret ni ungdoms-musicals, som alle er opført i Jysk Musikteater, Silkeborg. Hun har desuden, i 2016, instrueret musicalen ”Chicago” på Det hem`lige Teater.
Som freelance-skuespiller har hun medvirket i en lang række forestillinger for både børn og voksne på flere forskellige teatre – bl.a. på Teatret Neo, Det Kommende Teater, Himmerlands Teater, Teatret Trekanten, Teater Katapult m.fl. Hun har tillige haft mindre opgaver på film og tv.
2017 byder bl.a. på turné med Det kommende Teaters ”Kopirummet”, som Lilje også har været medforfatter på, engagement på Himmerlands Teater, underviser på Randers Egnsteaters Talentskole, instruktør på musicalen RENT på Vesthimmerlands Gymnasium samt manuskriptudvikling og produktion af Det kommende Teaters næste forestilling ”Privatklinikken”.

Læs mere om Lilje Windbirk på hendes hjemmeside: www.liljewindbirk.dk.

Arrangementet er gratis og varer ca. 2 timer inkl. pause.

Billetbestilling anbefales via www.fairplay.dk.