Kom og prøv kræfter med krolf i Holbæk Krolf

Alle har mulighed for at spille med, når Krolfens Uge for andet år ruller hen over Danmark.

Godt humør, kaffe på kanden og gratis instruktion i krolf er hovedingredienserne i Krolfens Uge, der i uge 21 fejres i hele landet.

Her kan alle komme forbi og prøve krolf, der er populært som aldrig før. Sporten kræver ikke specielle forudsætninger at være med til – hverken teknisk eller formmæssigt, der er plads til alle.

Holbæk Krolf holder Åbent Hus d. 23 og d.26 kl. 09:45 på Fælleden Arenavej 1.

”Vi har et godt fællesskab i foreningen, men vi har altid plads til flere, og det her er en god måde at både at prøve sporten og at hilse på os i foreningen, for at se om det er noget. Vi glæder os hvert fald til at tage imod nye spillere – også dem der bare er lidt nysgerrige,” siger Jette Hansen fra Holbæk Krolf.

Arrangementet er en del af Krolfens Uge, som arrangeres af Dansk Arbejder Idrætsforbund, hvor 26 foreninger i hele landet holdet Åbent Hus, for at få flere i gang med sporten.
Se hvor dit nærmeste arrangement er på www.krolfensuge.dk

Tilmelding: Tilmelding er ikke nødvendigt

Fakta: Hvad er krolf?

Spillet er en mellemting mellem kroket og golf – hvor der spilles på et fritliggende græsareal på cirka 1/2 fodboldbane. Her bruges køller, som vi kender fra kroket – men i stedet for buer, spiller man på huller. Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag.