Fredag den 1. juli og lørdag den 2. juli (Bemærk reduceret menukort)
FROKOST FRA KL. 12.00 – 15.30
Flere forskellige frokostretter
AFTENBUFFET FRA KL. 17.00 – 21.00
(Ingen aften a lá carte – kun buffet)

Helstegt oksefilet, glaseret sprængt nakkesteg, kalkunbryst, blandede salater, kold kartoffelsalat, små ovnbagte kartofler, dressinger samt brød/smør.
Pr. couv. kr. 275,- Børn u/12 år kr. 175,-

Desserter og kager serveres hele dagen

Fra søndag den 3. juli lancerer Restaurant Vadestedet
SOMMERKORT i juli, august og september
følg med på deres hjemmeside.

Søger du nye udfordringer?

Restaurant Vadestedet skal på en spændende ”rejse”, hvor de ændrer deres menukort med respekt for deres signaturretter.
Er du kok med gode idéer og erfaring, og vil med på denne spændende rejse med stor indflydelse sammen med skønne kollegaer, så giv et ring direkte til restauranten for en en uforpligtende snak.

Pressefoto