Spiregrønt fra Skelleris, vin fra Dyrehøj Vingård, bæredygtigt kød fra Glænø og meget andet. Der venter kokkene fra spisestederne på Sjællands Vestkyst noget af et kulinarisk skatkammer, når VisitVestsjælland inviterer til Smag Lokalt-minimesse.
Messen er første skidt på vejen mod madfestivalen Smag Lokalt i uge 41, hvor spisesteder som Restaurant Blixen, Madam Bagger og Strids Mølle serverer en to-retters menu baseret på mindst fem egnsunikke produkter.
På mini-messen mødes 12 spisesteder med 18 producenter fra hele Sjællands Vestkyst for at blive inspireret til de specielle Smag Lokalt-menuer.
Deltagere – producenter
Ostebørsen (Ost, græsmælk, charcuteri)
Skelleris (Øko grøntsager, frilandsgrise, spælsau lam, græsæg)
Barfod Vin (Vin)
Dyrehøj Vingård (vin og spiritus)
Kysøko (Øko æbler, blommer, pærer, æblemost og honning)
Glænø kalv og ko (Øko Jersey-kalvekød)
Katrinelunden/Velfærdsdelikatesser (frilandsgris, udskæringer, pølser, bacon og skinke)
Hørhaven/Velfærdsdelikatesser (svinekød, grøntsager og vin)
Petershave (lammekød)
Holbæk bryghus (Øl, pilsner, pale ale, schwarzbier, dessertøl)
Bisserup fisk (Øko ørred fra Bisserup havbrug)
Næsby Str. Vinlaug (hvidvin og rosé)
Den gamle gård (grøntsager)
Mjödbryggeriet (Mjöd)
Slagelse fiskehus og røgeri (fisk og røgvarer)
Kammergave (grøntsager)
Omø Fisk og tang (Tang i mange varianter)
Grønholtgård (grøntsager og krydderurter)
Deltagere – spisesteder
Strids Mølle, Kalundborg
Restaurant Blixen, Kragerup Gods, Ruds Vedby
Madam Bagger, Korsør
Korsør Madmarked
Hotel Postgaarden, Skælskør
Villa Fjordhøj, Skælskør
Kok 25, Skælskør
Restaurant Sommerlyst, Korsør
Hørhaven, Fuglebjerg
Café Dyrehøj, Kalundborg
Vilcon Hotel og Konference
Carsten Emborg & Upper Hill, Slagelse
Caféen på Balstrupgaard, Ringsted