Artiklen er sponseret

Tænder er vigtige for os. Det er dem, vi bruger, når vi skal spise. Det er derfor også vigtigt, at man husker at passe på sine tænder. Når man er gået fra mælketænder til voksentænder, så skal tænderne gerne holde hele ens liv. Der er nogle forskellige ting, som du kan gøre, for at passe på dine tænder. Herunder får du tre tips til, hvordan du kan passe på dine tænder. Hvis du for eksempel oplever smerter i tænderne, så er det en god ide at tage forbi tandlægen. Tandlæge Holbæk kan være en tandlæge, du kan tage et smut forbi.

Børst tænderne

Først og fremmest, så er tandbørstning vigtigt, når man skal passe på sine tænder. Det er bedst, hvis man børster tænder, minimum to gange om dagen. Det er ideelt at gøre det, om morgen og om aftenen. Du skal gerne børste tænder, i minimum to minutter. Når vi børster tænder, så fjerner vi alle de madrester, der kan sidde mellem tænderne og derved bliver tænderne rene. Det kan være en god ide at bruge en el-tandbørste, til tandbørstningen.

Brug tandtråd

Det er også en god ide at bruge tandtråd. Det er det fordi, tandtråden kan komme ind og rense de steder, som tandbørsten ikke kan. Det er god ide, hvis du bruger tandtråd, minimum to gange om ugen. Det skal gerne gøres efter, at du har børstet tænder.

Undgå for meget sukker

For at passe på dine tænder, så kan du også undgå at få for meget sukker. Det betyder ikke, at du ikke må få sukker, det er bare en god ide at være opmærksom på, at du ikke får for meget, da det kan påvirke ens tænder. Når du for eksempel har drukket et glas juice, der indeholder meget sukker, så kan du skylle munden med et glas vand, bagefter.

 

Først og fremmest, så er tandbørstning vigtigt, når man skal passe på sine tænder. PR-foto

Sider2022