I 2018 havde Dansk Boligforsikring en markedsandel på 28,4 % på ejerskifteforsikringer. Det gør dem til det mest populære valg blandt de 25 selskaber, der var inkluderet i statistikken fra 2018. Hos Dansk Boligforsikring er man selvfølgelig stolte af at have opnået den høje andel, og det er blot en motivationsfaktor til at forbedre produktet yderligere.

Dansk Boligforsikring tilbyder ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring og er blandt de billigere på markedet, hvilket virker tiltrækkende for mange mennesker. Selskabet har specialiseret sig i boligbranchen, hvorfor de udelukkende har haft fokus på at udbyde de bedste forsikringer inden for netop dette felt.

Står du selv og skal investere i ny bolig i den nærmeste fremtid? Så er det værd at overveje, om du skal tegne en ejerskifteforsikring. Ejerskifteforsikringer dækker skjulte skader, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten. Der kan tegnes både en basis og en udvidet forsikring, og forsikringen skal senest tegnes før overtagelsesdagen.

Du kan læse mere om ejerskifteforsikringen og få svar på de gængse spørgsmål på Dansk Boligforsikrings hjemmeside.

Foto: Dansk Boligforsikring