Synes du også, at den gode kundeoplevelse gør en forskel? Og vil du være med til at optimere vores arbejdsgange inden for restancer? Så kan du være vores nye kollega i restancegruppen, skriver Jobindex.dk.

Opgaverne
Du skal arbejde i restancegruppen, hvor I bliver tre medarbejdere med ansvar for at inddrive gæld og behandle konkurser, dødsboer og tvangsauktioner. Gruppen er en del af vores kundecenter, hvor du får 17 kolleger, der hver dag sikrer, at vores kunder får en god oplevelse.

Kundecenterets opgaver udvikler sig løbende, så dine opgaver kan også komme til at variere over tid. Du skal derfor være indstillet på at arbejde med andre kundehenvendelser og opgaver end restancer, fx kundespørgsmål om regninger og administrative opgaver i afregningssystemet.

Fors A/S har kontoradresser i Holbæk og Roskilde. Restancegruppen og resten af kundecenteret kommer til at arbejde i Holbæk.

forslogo

Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men til gengæld regner vi med, at du har erfaring med at inddrive gæld. Din erfaring har du f.eks. fra en stilling i stat eller kommune, fra en inkassovirksomhed eller fra et andet forsyningsselskab.

Du mestrer at give en god kundeoplevelse, uanset hvad kundens henvendelse drejer sig om. Du tænker med andre ord i kunder og kundeservice, så kunderne oplever dig som imødekommende og konstruktiv. Samtidig er du i stand til at håndtere samtalen med kunden, selvom den kan spidse til.

Du har en naturlig interesse for IT, en god talforståelse og analysekapacitet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til KMD’s afregningssystem til forsyningsselskaber.

Opgaverne stiller krav om systematik, omhyggelighed og et skarpt blik for deltaljen. Derudover har du evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye arbejdsgange og regelsæt, hvilket er særligt relevant, hvis du ikke i forvejen kender forsyningsbranchen og inddrivelse via SKAT.

Hvis du vil søge stillingen
Er du interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning til job@fors.dk senest den 10. november 2016. Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte kundechef, Thomas Hopp, på 30 10 36 15 eller via mail thomas@fors.dk.


Tænk nyt, tal klart, skab forandringer
Fors A/S løser forsyningsopgaver i kommunerne Holbæk, Lejre og Roskilde. Vi leverer vand, fjernvarme og håndterer spildevand, kloakker og affald for over 185.000 kunder. Vi er en ny virksomhed med en målsætning om at være effektive, ressourcebevidste og innovative. Vores opgave er at skabe nye løsninger på fremtidens klima og ressourceproblemer. Det er en krævende opgave, og det kræver mod til at tænke nyt, tale klart og skabe forandringer. Det mod forventer vi af vores medarbejdere.