image001Det lyder måske voldsomt, men for mange kan det være en enorm lettelse at komme ud af sit eget hoved. Hvorfor? Fordi mange mennesker har en tendens til at tænke og bekymre sig så meget, at de går rundt med en konstant følelse af stress.

I vores moderne verden er stress en kronisk tilstand for rigtig mange. En normalitet, som vi sjældent gør noget ved, før vi bliver rigtig syge af det.

I stedet lærer vi at leve med symptomerne: Søvnløshed, hovedpine, koncentrationsbesvær, modløshed eller i værste tilfælde depression.

Heldigvis kan du på én dag opleve, hvordan du kan få frigivet dine tanker og lade op igen. Metoden hedder Access Bars og det er nemt at lære og kan gøre en verden til forskel.

Access Bars fokuserer på at aktivere 32 specifikke bars på hovedet. Når punkterne berøres blidt kan det løsne og frigive tanker. Det handler om at lade op med positiv energi.

Kurset, der varer en enkelt dag, giver dig vejledning i, hvordan du aktiverer disse bars. Du får en grundig gennemgang, og hands-on træning, så du efterfølgende selv er rustet til at kunne give behandlinger til andre. Du kommer også til selv at opleve effekten af Access Bars, da du på kurset får to fulde Access Bars behandlinger.

Tag en ven eller veninde under armen den 21. august så I fremover kan hjælpe hinanden med at komme ud af hovedet.

Læs mere og tilmeld dig her.