Lørdag den 8. august fra klokken 11.00 til 17.00 er der “Kunsttræf” og mulighed for alle interesserede at komme forbi Veddingevej 4, 4550 Asnæs, og få et indtryk af, hvor forskelligt den flotte udsigt fra parkeringspladsen ved Høve Friskole vil tage sig ud fortolket af 16 billedkunstnere.

Vi ved jo alle, at to mennesker ikke ser ens på hverken natur eller begivenheder. Det kan vi hurtigt blive enige om, men det er sjældent, at forskellene i den måde, vi betragter tingene, bliver helt tydeligt.

Dagen starter efter morgenkaffen med et interessant oplæg af Lissen Dirckinck-Holmfeld om Odsherred-malerne, og derefter kan man følge kunstnerne arbejde med deres indtryk af natursceneriet.

Har man selv lyst til at være en del af kunstnerfællesskabet, skal man bare tage malergrejet med og lade sig inspirere. Der vil også være udstyr til de små så længe der er noget at dele ud af, så de også kan få styret fantasien. Alt vil foregå under kyndig vejledning, så er man begynder, er det slet ingen hindring.

Der vil være mulighed for at købe keramik og selv male det glasurblåt, få det brændt og afhente det senere. Så har man et smukt minde om dagen at tage med hjem.

I tilfælde af regn skal de interesserede ikke blive væk, for så vil arrangørerne prøve at få opstillet en pavillon eller få lov til at gøre brug af lokaler på friskolen.

Husk at tage tæpper og lidt varmt overtøj med i tilfælde af, at det bliver en normal dansk sommerdag.