Foto: Lokalforum Regstrup

ACS Gruppen ApS er en lille konsulentvirksomhed ejet og drevet af Henrik Gravesen fra hans bopæl i Regstrup siden 2004.

Selv om ACS Gruppen ApS er en lille enkeltmandsvirksomhed, har Henrik Gravesen valgt at ACS Gruppen ApS skal støtte projektet Grønne Hjerte og Oasen med 20.000,- kroner.

Henrik Gravesen udtaler:

“Jeg har selv brugt 35 år på frivilligt arbejde nationalt og international inden for fritid og idræt for børn, unge og voksne. Jeg ved hvilket arbejde, der ligger bag den indsat de frivillige gør, men også hvor stor betydning det har for både den enkelte, lokalsamfundet og vores samfund generelt.

I mit erhvervsliv hos NT Falke A/S arbejder jeg bl.a. med at støtte og skabe gode rammer og vilkår for borgere, der har brug for hjælp og støtte.

Gennem min virksomhed ACS Gruppen ApS hjælper jeg virksomheder og dele af den offentlige sektor med udvikling af processer og kompetencer med fokus på udnyttelse af muligheder for værditilvækst.

Grønne Hjerte og Oasen er et projekt, der på så mange måder og på flere niveauer er værdiskabende. Projektet skaber direkte og indirekte en masse værdi – både for deltagerne i projektet, kommende brugere og lokalsamfundet.

Der er tale om et projekt, der på alle måder er perspektivrigt. Det idegrundlag og engagement, der er fundamentet for projektet, rammer en dybt i hjertet. Da jeg hørte, der manglede lidt for at komme videre, var det jo oplagt at bidrage økonomisk, når jeg for tiden ikke har ressourcerne til at bidrage på anden vis.”