Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 6. oktober til 17. oktober 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Gislinge, Holbæk.

Politiet anholdt en mand, der kørte i bil på Kirsebærhaven. I første omgang forsøgte man at køre fra politiet, men det lykkedes ikke. Føreren, en 41-årig mand fra Gislinge, blev sigtet for spirituskørsel og en del andre overtrædelser af færdselsloven, da han ikke standsede, da politiet bad ham om det.

Han fik udtaget en blodprøve.

En passager i bilen, en 25-årig mand fra Svinninge, blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han blandede sig i politiets arbejde i forbindelse med anholdelsen af ovennævnte.

Spirituskørsel – Gislinge, Holbæk.

Kl. 0920 anholdt politiet en 52-årig mand fra Svinninge, der sigtes for spirituskørsel. Pgl. blev standset på Landevejen i sin bil. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Kørekort havde han ikke. Det var nemlig frakendt ham ved en tidligere lejlighed.

Brand – Holbæk.

Kl. 1532 var politiet til en lille brand i Ladegårdsparken, hvor der var sat ild til en sofa. Der var tale om kasserede ting, og de stod et sted, hvor ilden ikke kunne brede sig. Nogle drenge blev set i nærheden, og politiet konkluderede i dette tilfælde, at der var tale om drengestreger.

Flyulykke – Audebo – Holbæk

Kl. 1718 blev anmeldt om et flystyrt på en mark nord for Hagesholmvej. To personer afgik ved døden. Der henvises til pressemeddelelse udsendt mandag aften. Politiet har foretaget undersøgelser på stedet i løbet af aftenen og natten.

Undersøgelserne fortsætter i dag. Politiet har stadig ingen oplysninger om, hvorfor flyet styrtede ned. Vi melder ud, når vi har nyt at fortælle om sagen.

Anholdelse – Sasserup, Holbæk.

Kl. 2204 anholdt politiet en 32-årig mand fra Næstved, der blev anholdt kørende i bil på Sasserup Vænge. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve. Pgl. sættes i forbindelse med et indbrud ved Svebølle den 101017. Pgl. sidder fortsat anholdt og skal afhøres nærmere til sidstnævnte sag. Anklagemyndigheden vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Uro – Holbæk.

Kl. 2146 anholdt politiet en 41-årig mand fra Rørvig, der opførte sig provokerende på Landgreven i Nygade. Manden blev løsladt ud på morgenstunden med en bøde for sin adfærd.

Spirituskørsel – Holbæk.

Kl. 2245 anholdt politiet en 39-årig mand fra København, der blev standset i sin bil på Gl. Skovvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Arbejdsulykke med dødelig udgang – Bukkerup, Tølløse, Holbæk.

Kl. 1140 fik politiet anmeldelse fra Bukkerupvej, hvor en mand var forsvundet ned i en kornsilo. Beredskabet tilkaldt, og sammen med gårdejeren gik man i gang med at tømme siloen for korn.

Kl. 1542 blev den forsvundne mand fundet død i siloen. Der er tale om en 34-årig mand fra Ukraine, der arbejdede på gården. Via politiet i Ukraine er de pårørende underrettet om dødsfaldet.

Arbejdstilsynet er tilkaldt og undersøger nu stedet nærmere. Politiet har ikke flere oplysninger om den tragiske hændelse.

Sigtelse for hæleri – Jyderup, Holbæk.

Kl. 1902 blev en 44-årig mand fra Jyderup sigtet for hæleri. Han blev fundet i besiddelse af en stjålet mobiltelefon og en brobizz. Tingene stjålet ved Trekroner Station tidligere i dag. Sagen bliver senere behandlet i retten.

Spirituskørsel – Holbæk.

Kl. 0025 anholdt politiet en 71-årig mand fra Tølløse, der kørte i bil på Søstrupvej. Bilen kørte i grøften, og det viste sig, at han var påvirket af spiritus, hvorfor der blev udtaget en blodprøve.

Indbrud i villa – Marke, Mørkøv, Holbæk.

Kl. 1220 blev anmeldt om indbrud i en villa på Aggersvoldvej, hvilket var sket mellem onsdag kl. 0600 og kl. 1220. Et vindue brudt op. Fra stedet stjålet smykker, ure og en Peugeot 308, der er set i forbindelse med indbruddet kl. 1035.

Der har været flere andre indbrud i Odsherred i samme tidsrum. Politiet har en fornemmelse af, at der er sammenhæng mellem sagerne.

Vi opfordrer borgerne til at holde ekstra godt øje i den kommende tid og ikke mindst i efterårsferien. Ring til os med det samme, hvis der ses en mistænkelig bil eller mistænkelige personer, så vi har en chance for at få fat i de pgl. Ring 114. Ser man personer i gang med et indbrud i beboelse eller andre steder, så ring 112.

Mistænkeligt forhold – Holbæk.

Kl. 1340 kom en mand ind i en lejlighed for på Borchsvej, hvor han i første omgang sagde, at han skulle undersøge telefonen. Senere ville han undersøge en håndvask. Den 88-årig mandlige beboer fattede uråd og råbte op, hvorefter manden forsvandt. Anm. havde bemærket, at der stod en anden mand uden for døren. Begge mænd var mørke i huden. Ellers intet signalement.

Politiet er ikke i tvivl om, at manden har forhindret et tyveri ved at råbe op.

Tricktyveri – Holbæk.

Kl. 1439 fik politiet en anmeldelse fra Munkholmvej, hvor en 95-årig kvinde lukkede en mand ind i sin lejlighed, i det han påstod, at han skulle efterse hendes vand. I forbindelse med “undersøgelsen” blev der stjålet kontanter og smykker fra et natbord. Gerningsmanden beskrives som udlænding, 30-35 år, 160-165 cm, spinkel, brunlig hud, kort hår. Talte dansk med accent.

Det lykkedes ikke at få fat i pgl.

Politiet skal igen advare specielt ældre mennesker mod at lukke fremmede ind i sin bolig, som man ikke har en forudgående aftale med. Hvis man bliver udsat for henvendelser, så ring til politiet og oplys om hændelsen med det samme. Ring på 114.

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 0833 blev tre bilister impliceret i et uheld under tæt køkørsel i det flotte vejr, hvor solen skinnede. En 29-årig mand fra Holbæk opdagede for sent den langsomme trafik foran ham, så han påkørte bilisten foran. Denne påkørsel bevirkede, at endnu en bilist blev ramt og dermed involveret i uheldet, der spærrede to vognbaner, så uheldsstedet kun kunne passeres i nødsporet. En skiltevogn sørgede for at lede trafikken fra motorvejen ved afkørsel 15 Gevninge frem til kl. ca. 0945, hvor bjærgningskøretøjer havde fjernet de forulykkede biler, og motorvejen derfor igen var farbar i alle spor. Ingen kom til skade ved uheldet.

Fund af tyvekoster – Mørkøv, Holbæk

Politiet fandt ved ransagning på en adresse i Mørkøv kanonslag, designermøbel, knive barbermaskiner, m.v. der alt skønnes at stamme fra indbrud.

Politiet anholdt en 23-årig mand, der sigtes for besiddelse af de nævnte ting.

Den 23-årige er fortsat i politiets varetægt, og anklagemyndigheden vil tirsdag vurdere, om den 23-årige skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Spirituskørsel – Kalundborgmotorvejen, Holbæk

Kl. 0022 anholdt og sigtede politiet en 36-årig mand fra Regstrup for spirituskørsel i en personbil på motorvejen i vestlig retning. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Uro – Holbæk.

Kl. 0409 anholdt politiet en 20-årig kvinde fra Ringsted, der optrådte voldeligt over for en dørmand på et diskotek i Nygade. Pgl. fik en bøde for sin optræden.

Uro – Tølløse, Holbæk.

Kl. 0413 var politiet på en adresse i Tølløse, hvor der angiveligt havde været slagsmål, og hvor en af parterne havde været bevæbnet med en strømpistol. Politiet fandt frem til en 24-årig mand, der erkendte at have smidt strømpistolen fra sig. Han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Slagsmålet var ophørt, da politiet kom frem til stedet.

Spirituskørsel – Mørkøv, Holbæk.

Kl. 1917 anholdt politiet en 43-årig mand fra Litauen, der kørte i bil på Ringstedvej i Mørkøv. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Regstrup, Holbæk.

Kl. 2018 skete et færdselsuheld på Skovvejen ved Regstrup, hvor en 41-årig mand fra København, kørte ad Skovvejen mod øst med en trailer efter bilen. Traileren kom i slinger, formentlig grundet overlast, da den var læsset med gulvbrædder. Det endte med at bil og trailer endte i midterrabatten, og traileren brød sammen. Der var ingen personskade.

Uheldet gav visse trafikale problemer.

Færdselsuheld med dødelig udgang- Holbæk.

Kl. 2250 skete et færdselsuheld på Valdemar Sejrsvej, hvor en 39-årig mand fra Holbæk blev påkørt af en bil. Han afgik ved døden efter indbringelsen til sygehus.

Forinden påkørslen var der en episode på McDonald’s et par timer før. McDanald´s ligger tæt på uheldsstedet. Den nu dræbte og nogle personer “nedstirrede” hinanden på McDonald’s, hvorefter de forlod stedet efter at have udvekslet nogle bemærkninger. Den nu afdøde var på McDonald’s med sine børn.

Parterne mødtes efterfølgende i området igen kort før kl. 2250, og i den forbindelse med den 39-årige påkørt.

De to i bilen, der påkørte den 39-årige kørte fra stedet, men de kontaktede efterfølgende politiet og erkendte, at de havde kørt en mand ned. En 26-årig mand fra Brøndby og en 27-årig mand fra Roskilde blev anholdt kl. 2330.

Politiet undersøgte gerningsstedet grundigt torsdag aften
bl.a. me
d assistance af en bilinspektør og politihunde.

De to sidder fortsat anholdt, medens politiet efterforsker sagen. Politiet har ikke flere detaljer om sagen i øjeblikket.

I forbindelse med sagen afhørte politiet en del vidner til påkørslen, men politiet er meget interesserede i at tale med flere, der dels har overværet episoden på McDonald’s et par timer før påkørslen, og som evt. har overhørt, hvad parterne talte om.

Derudover vil vi gerne tale med alle, der har været i området ved Cirkle K og OK-tanken mellem McDonald’s og Slotscentret på tidspunktet for påkørslen kl. 2250.

Ring til politiet på 114.

Spirituskørsel – Holbæk.

Kl. 2325 anholdt politiet en 35-årig mand fra Mørkøv, der kørte ind på tankanlægget Circle K på Vald. Sejrsvej, hvor politiet var i forvejen grundet ovennævnte sag. Den 35-årige var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Hejrevej, Gislinge (2)
Birkekær, Gislinge (2 steder)
Ladegårdsalleen, Holbæk
Heibergs Have, Holbæk
Vestervangen, Allerup, Holbæk
Holbækvej, Kalundborg
Højlystvej, Tuse Næs, Holbæk
Faurbjergvej, Holbæk
Bjergskovvej, Holbæk
Seminarieparken, Holbæk
Holbækvej, Grevinge
Tornbrinken, Hjembæk, Jyderup
Aldersrovej, Jyderup
Aggersvoldvej, Marke, Mørkøv
Grydebjergvej, Skamstrup, Mørkøv
Spurvevej, Store Merløse
Åparken, Store Merløse
Sorøvej, Ugerløse
Højdedraget, Vipperød
Roskildevej, Vipperød