Vi er fire søskende, der ofte vandrer ture i omegnen af, hvor vi bor. Inge bor i Knabstrup – hun arrangerede i foråret en dejlig tur fra Knabstrup forbi det gamle teglværk og gennem skoven ud til Torbenfeldt og tilbage til Knabstrup gennem skoven.

grethe-hansen-1
Her er Inge, Birthe og Bente. Grethe har taget billedet af sine søstre.

Birthe bor i Jyderup og hun havde arrangeret denne tur på fjordstien. Vi har også vandret fra Holbæk ved Orø-færgen og ud til Mårsø og tilbage igen. Vi har også vandret rundt om Skarridsø flere gange samt taget toget til Svebølle station og gået ad sten stien tilbage til Jyderup. Ligeledes har vi taget bussen fra Jyderup Station mod Slagelse og er stået af i Sønderød. Derefter har vi vandret tilbage til Jyderup ad Jyderup-stien over åmosen. En dejlig tur er fra Gørlev til Kalundborg ad Værslev stien.

Bente bor i Kundby og hun har flere gange arrangeret turen fra Jyderup til Aggersvold – gennem Hjembæk og Lille Stokkebjerg og gennem skoven tilbage til Jyderup.

Jeg – Grethe bor i Trønninge og vi har flere gange taget toget til Lejre station og har vandret ad Skjoldungestien til Roskilde. Vi har ligeledes vandret ad Sjællands leden fra Reersø til Bildsø. Alle disse ture er så skønne, så vi har gået der flere gange, altid med en solid rygsæk med madpakker og kaffe samt vand. Desuden vanker der af og til en lille dram undervejs.

grethe-hansen
(Foto: Grethe Hansen)

En dejlig måde at være sammen på og vi får nogle gode samtaler undervejs.
Vi vandrer gerne ihvertfald en gang om måneden gerne oftere, hvis vi kan finde tid til det.

Venlig hilsen
Grethe Hansen, Trønninge ved Holbæk