Men de mange faste kunder hos Lejauto.nu i Holbæk ved, at de trygt kan henvende sig. Er lige den maskine du søger ikke hjemme, så skaffer Lejauto.nu den hurtigt til dig!

Udvalget er stort hos Lejauto.dk
Selvom Lejauto.nu beskriver sig selv som et mindre udlejningsfirma, er det er ganske simpelt imponerende, hvad du som kunde har mulighed for at leje her. For at nævne en lille del af udvalget, læs med her:

Varevogne. Stort udvalg til absolut fornuftige priser. Der er både store, mindre og små varevogne. Du får den helt personlige og professionelle vejledning og service, så du er sikker på at få dit behov for transport dækket. Og når I er blevet enige og aftalen er underskrevet, så ved du præcis hvad du kommer til at betale – og der kommer ikke yderligere omkostninger hos Lejauto.nu

Minibusser. Hvis I er en stor familie eller vennekredsen skal på tur sammen, er en minibus måske lige sagen at leje på dagsbasis eller for flere dage. Du har plads til 8 passagerer i minibussen. Lejer du en af Ford Transit minibusserne får du et driftssikkert køretøj med god plads. Minibusserne kan også udstyres, så du kan tage af sted på tur med passagerer i kørestol. En fast pris kommer let på plads – og så godt med fri kilometer.

Maskinudlejning. Her er der et næsten endeløst udvalg både til ”gør-det-selv-formål” og til de helt store projekter til erhverv eller privat. På Lejauto.nu under maskinudlejning er der et rent Eldorado af maskiner at vælge imellem, som du kan sammensætte, så de passer til dit formål:

Minigravere i forskellige størrelser, motorbøre, saxlifte, trailer lifte, bomlifte, glaslifte, billifte, gaffeltrucks, teleskop læssere, pladevibratorer, havetraktorer og trailere. Blot for at nævne nogle stykker

Generelt skal det nævnes, at både hjemmesiden og Lejautos Facebookside er et besøg værd, både når du skal have inspiration til at komme i gang med en opgave og skal have fundet det helt rigtige udstyr at bruge, eller hvis du vil se, hvordan andre kunder ser på at handle med Lejauto.nu i Holbæk.

Foto: ABW