VidenscenterPS Videnscenter 
Højvang 5
4300 Holbæk
Tlf. 9330 3093
kontakt@psvidenscenter.dk

PS Videnscenter på Facebook 

Kurser og uddannelser af høj kvalitet
Er du pædagog eller socialpædagog, eller har du interesse for området, er PS Videnscenter stedet for dig og dine kolleger. Nær Holbæks skønne naturområde, Fælleden, ligger centret, som tilbyder et stort udvalg af kurser og uddannelser. PS Videnscenter har en række faste varer på hylderne, men skræddersyr også gerne foredrag, kurser og uddannelsesforløb til deres kunder.

Med blot to km fra motorvejen og gode togforbindelser til København og Kalundborg, samt en bybus der standser lige uden for døren, tiltrækker PS Videncenter kunder fra store dele af regionen. Mange lokale virksomheder er desuden glade for muligheden for efteruddannelse i deres eget område.

VidenscenterHar du særlige ønsker?
Du er altid velkommen til at byde ind med ønsker eller ideer til et kursus eller en anden aktivitet. Via Interesse Portalen koordinerer PS Videnscenter alle ønsker, og får således mulighed for at imødekomme kundernes behov til gode priser. Flere mindre virksomheder eller afdelinger får samtidig via PS Videnscenter mulighed for tværorganisatorisk inspiration og netværksdannelse.

facebooksiden kan du følge med, når de nyeste kurser eller kursusideer bliver offentliggjort. Her kan du også nemt dele informationer med dine kolleger.

Lej lokaler – faciliteter i top
Moderne lyse lokaler i flere størrelser danner rammer om forskelligartede grupper, fra 2 til 30 personer. Derudover giver de naturskønne omgivelser mulighed for undervisning, inspiration og afslapning i det fri.

Egne kurser og uddannelser er kerneydelsen, men PS Videnscenter lejer gerne de gode faciliteter ud. Skal du holde møde eller et arrangement, der kræver mere plads eller bare luftforandring, er du velkommen her.

Året rundt benytter en lang række sjællandske virksomheder PS Videnscenters gode rammer til temadage, kurser, teambuilding eller firmafester. Lokalerne kan lejes pr time eller dag, alt efter behov.

Med i prisen er parkering, trådløst internet og projektor. Derudover kan PS Videnscenter sørge for forplejning; morgenmad, frokost, vand og frugt, kaffe og kage.

VidenscenterPS Videnscenters mål
PS Videnscenter beskriver selv sine mål således:

Skabe kurser og uddannelser til både fagfolk og privatpersoner, med ønsket om at opnå viden og indsigt som kan styrke mødet med den anden.

Skabe kurser og uddannelser som tager udgangspunkt i praksisnær viden.

Skabe rammer der indbyder til refleksion og udvikling.

Medvirke til at børn, unge og voksne, som har behov for støtte, mødes af personer med såvel faglige som personlige kompetencer.

Samarbejde med andre kursussteder, private og offentlige institutioner, med fælles fokus på kerneopgaven.

VidenscenterLær om ledelse
Som kursist i PS Videnscenter kan du eksempelvis blive klogere på ledelse og konflikthåndtering. Underviserne er kompetente, engagerede og inspirerende.

Diplomudannelsen i ledelse sammensættes af seks obligatoriske moduler af 5 ECTS-point (i alt 30 ECTS-point) og 3 valgmoduler af 5 ECTS-point (i alt 15 ECTS-point).

Uddannelsen, der skal gennemføres inden for seks år, afsluttes med Afgangsprojektet (15 ECTS-point). Et modul kan typisk gennemføres på 2-3 måneder, afsluttende med en eksamen, og man bestemmer selv modulernes rækkefølge.

Fik vi nævnt, at du kan bestille forløb der er specialtilpasset til dig? Lad PS Videnscenter vide, hvad du ønsker, så kan de arrangere alt fra fagligt indhold til festligheder.

Tilmeld dig PS Videnscenters nyhedsbrev 

Kontakt PS Videnscenter 
Videnscenter Videnscenter Videnscenter Videnscenter


premiumpartner